Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

Πέθανε ξαφνικά στα 37 του χρόνια ο Παναγιώτης Καϋμενάκης!

"Έφυγε" ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς!

14 Ιουνίου 2018 08:12
Πέθανε ξαφνικά στα 37 του χρόνια ο Παναγιώτης Καϋμενάκης!

Αιφνιδίως «έφυγε» από τη ζωή, μετά από ανακοπή καρδιάς, ένας ακόμη Πατρινός, ο Παναγιώτης Καϋμενάκης, που ήταν 37 ετών. Κατοικούσε μαζί με τους δικούς του στην περιοχή της Αγυιάς, ενώ όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για το παλικάρι που έφυγε έτσι άδικα από την ζωή!

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας αδυνατούν να πιστέψουν οι γονείς και τα δύο αδέρφια του, που στις 12 το μεσημέρι, θα τον συνοδεύσουν μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς του, στο τελευταίο του ταξίδι. Η κηδεία θα τελεστεί στις 12 από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών.

Το σοκ στην Πάτρα είναι μεγάλο αφού την ίδια ώρα έφυγε ακόμα ένα 38χρονο παλικάρι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Τα τρυφερά πλάνα της Ευής και του Ηλία, το καρφί της Μελίνας και οι υποψήφιοι! (video)

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον ηλεκτρολόγο Χαράλαμπος Μηχ. Μαράζη , ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών μετά από μάχη που έδινε εδώ και χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας εξαιτίας τραυματισμού του σε εργατικό ατύχημα.

Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς του Μιχάλη και Βασιλική, την αδελφή του Αναστασία και το γαμπρό του Γεώργιο Ζέρβα. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

 

Ροή ειδήσεων

Share