Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λαμία: Δασκάλα έσωσε δύο παιδιά που κακοποιούσε ο παππούς τους!

Διαβάστε αναλυτικά...

8 Ιουνίου 2018 13:08
Λαμία: Δασκάλα έσωσε δύο παιδιά που κακοποιούσε ο παππούς τους!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας, από ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ανηλίκων από στενό συγγενή τους.

Συγκεκριμένα, ένας 69χρονος δικηγόρος φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του ηλικίας 9 και 7 ετών. Ο άνδρας έχει συλληφθεί και την Πέμπτη οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας Λαμίας. Ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες λέγοντας πως «δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι 32 χρόνια δικηγόρος και ο καθένας έχει γράψει τη ιστορία του», κατά την αποχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο.

Μάλιστα πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, με τον κατηγορούμενο να ζητάει και να παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί στις 12 Ιουνίου.

Ο 69χρονος ήταν δικηγόρος για 32 χρόνια ωστόσο δεν έχει βγει στη σύνταξη, καθώς όπως είπε ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης, «δεν έχει τακτοποιήσει ακόμη τις υποχρεώσεις του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίποτε δεν χάνεται αν δεν παραδώσεις τα όπλα": Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος του Star που δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Ο δικηγόρος του επανέλαβε ότι ο πελάτης του είναι αθώος και η αλήθεια θα αποδειχτεί, ενώ ανέφερε πως το όποιο στοιχείο υπάρχει προέρχεται αποκλειστικά από το μικρότερο παιδί, την 7χρονη.

Πώς η δασκάλα αποκάλυψε την κακοποίηση τον παιδιών

Η δασκάλα των παιδιών ήταν εκείνη που κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και αποκάλυψε το τραγικό γεγονός. Συγκεκριμένα η 7χρονη είχε παράξενη συμπεριφορά στο σχολείο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους εκπαιδευτικούς, με την δασκάλα να αναλαμβάνει δράση. Μάλιστα όπως αναφέρει το Lamiareport, η μικρή παραπονιόταν στο σχολείο ότι πονούσε. Σύμφωνα με το χαμόγελο του παιδιού, η εκπαιδευτικός στις 16 Μαΐου είχε καλέσει στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» και κατήγγειλε το περιστατικό, αναφέροντας με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβαινε στο σπίτι τους. Τα δύο παιδιά μεγάλωναν με την μητέρα και τον παππού τους, καθώς ο πατέρας τους έχει φύγει από το σπίτι.

Το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» άμεσα απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, από όπου και ενημερώθηκε πως η υπόθεση ήδη ερευνάται και έχουν ξεκινήσει ήδη όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ήδη στείλει αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 69χρονου για τη διερεύνηση της συμμετοχής του σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Τι λέει η μητέρα

Η μητέρα των παιδιών μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ε, είπε πως τα παιδιά της δεν είχαν αναφέρει ποτέ κατι για τον παππού τους. «Είμαι συγκλονισμένη. Είναι πράγματα που δε μπορεί να συμβαίνουν...» είπε. «Τα αγαπάει ο παππούς τα παιδιά. Δε μπορεί να τα κακοποιούσε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - βόμβα: Δεν δολοφόνησαν τον 37χρονο στην Δράμα αλλά...

Για το γεγονός μίλησε και η σύντροφός του δικηγόρου η οποία δήλωσε έκπληκτη και παράλληλα τον υπερασπίστηκε τονίζοντας ότι άφηνε την κόρη της από προηγούμενο γάμο να κοιμάται κάποιες φορές, στο ίδιο κρεβάτι μαζί του, θέλοντας να τονίσει το πόσο τον εμπιστεύεται.




 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share