Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Δράμα: Το μοιραίο ραντεβού με τους "φίλους" του που οδήγησαν στον θάνατο τον 37χρονο στην Δράμα!

Βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού!

8 Ιουνίου 2018 08:27
Φρίκη στην Δράμα: Το μοιραίο ραντεβού με τους

H αυλή ενός σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών έκρυβε τη μακάβρια λύση στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Βασίλη Μελενικλή, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις αρχές Απριλίου. Το πτώμα του 37χρονου εντοπίστηκε από την αστυνομία θαμμένο στην αυλή του σπιτιού που μένουν δυο φίλοι του, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν, ήταν και οι τελευταίοι που τον είδαν ζωντανό.

Ο άτυχος Βασίλης είχε ξεκινήσει από το σπίτι που έμενε με τη γιαγιά του στην Προσοτσάνη Δράμας με προορισμό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για προγραμματισμένη εγχείριση στο χέρι. Μαζί του είχε το ποσό των 2.000 ευρώ , που του είχε δώσει η γιαγιά του για αυτή την εγχείριση, όπως η ίδια λέει στο protothema.gr

«Εγώ του έδωσα 2.000 ευρώ για να πάει να κάνει μια χειρουργική επέμβαση στο χέρι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και στην αρχή του φώναζα και του έλεγα "δεν σου δίνω λεφτά, αν δεν έρθω κι εγώ στο γιατρό" κι αυτός νευρίασε πάρα πολύ και μου είπε "όχι, δεν θα έρθεις μαζί μου, θα πάω μόνος μου γιατί έχω ραντεβού". Από τότε το χάσαμε το παιδί , δεν το ξαναείδαμε» λέει η γιαγιά του 37χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Μαζί Παπαργυρόπουλος - Σπυροπούλου: Η κοινή έξοδος στην παραλιακή, οι αγκαλιές και τα θερμά τετ α τετ! (photos)

Η μητέρα του, η οποία είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας είπε στο protothema.gr:

«Ο Βασίλης ήταν μαζί μου, στη Γερμανία, μέχρι που πήγε φαντάρος και μετά βρήκε δουλειά στην Ελλάδα. Έμεινε στην Ελλάδα για λίγα χρόνια, μετά ξαναήρθε στη Γερμανία και μετά ξαναπήγε στην Ελλάδα. Δεν του άρεσε πολύ στη Γερμανία και δεν ήταν μικρό παιδί για να τον κρατήσω κοντά μου. Το φθινόπωρο ο Βασίλης είχε ένα τροχαίο και είχε βάλει λάμες στο χέρι του. Είχε κλείσει ραντεβού με το γιατρό του στη Θεσσαλονίκη για να κάνει μια επέμβαση και είχε πάρει από τη γιαγιά του 2.000 ευρώ . Αλλά δυστυχώς δεν πήγε ποτέ στο γιατρό…»

Με την τσέπη γεμάτη ο 37χρονος σταμάτησε στην Αλιστράτη Σερρών για να δει τους δύο φίλους του, που τυχαίνει να είναι χρήστες ναρκωτικών και οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μικροαδικήματα. Κατά την παραμονή του εκεί έχασε τη ζωή του και κανείς μέχρι στιγμής δεν ξέρει πως έγινε αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Ο τραυματισμός της Δαλάκα, η επίθεση του Ηλία, τα καρφιά της Εύης και η αποχώρηση! (videos)

Από τη στιγμή που εκδόθηκε silver alert και έγινε γνωστό στο πανελλήνιο η εξαφάνισή του ψίθυροι μεταξύ των λιγοστών κατοίκων του χωριού στις Σέρρες ανέφεραν πως τα δυο αδέρφια είχαν «μυριστεί» το σημαντικό χρηματικό ποσό που είχε ο 37χρονος και ήθελαν να το αρπάξουν. Κατά τη διάρκεια της έρευνας για την εξαφάνιση του Βασίλη , η αστυνομία έφτασε και στο σπίτι στις Σέρρες εκεί όπου αιφνιδίασε τα δυο αδέρφια που έπεσαν σε αντιφάσεις στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Η εκταφή του άτυχου Βασίλη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης ενώ τα δυο αδέρφια μαζί με τη μητέρα τους η οποία τους συντηρούσε οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Δράμας, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share