Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Γιούχαραν τους εφοριακούς στον Ψαθόπυργο!

Αποδοκιμασίες από τους πελάτες...

29 Μαΐου 2018 16:01
Γιούχαραν τους εφοριακούς στον Ψαθόπυργο!

Τους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ γιούχαραν πελάτες σε μαγαζιά εστίασης στον Ψαθόπυργο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Συγκεκριμένα, η άφιξη των εφοριακών μπορεί να ήταν αναμενόμενη από τους επαγγελματίες, δεν έτυχαν όμως της ίδιας αντιμετώπισης από τους πελάτες.

Έτσι, όταν οι υπάλληλοι επισκέφθηκαν τα τραπέζια και τις ξαπλώστρες στην παραλία, ζητώντας από τους πελάτες να τους επιδείξουν τις αποδείξεις, τότε όχι μόνο εισέπραξαν την αδιαφορία τους για να συνεργαστούν μαζί τους, αλλά μάλιστα δέχτηκαν και γιουχάρισμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ένας άνδρας που όταν του ζητήθηκε η επίδειξη της απόδειξης, εκείνος φανερά εκνευρισμένος φέρεται να τους απάντησε «Τι ήρθατε να κάνετε εδώ, δεν ξέρω που είναι, μπορεί να την πέταξαν τα παιδιά μου στη θάλασσα». Ανάλογη αντίδραση είχαν και άλλοι πελάτες στα μαγιάζια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η απελπισία στους Μαχητές, η ατάκα - φαρμάκι του Νάσου στους Διάσημους και η συνεννόηση μπουζούκι Τανιμανίδη - Πάνου!

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι έλεγχοι στην παραλιακή του Ψαθόπυργου, δεν συνοδεύτηκαν από πρόστιμα, καθώς δεν εντοπίστηκαν περιστατικά φοροδιαφυγής.
 

Περιφέρεια

Ροή ειδήσεων

Share