Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρήτη: Πρώην αστυνομικός αποπλανούσε ανήλικη και τη φωτογράφιζε!

Την απειλούσε...

25 Μαΐου 2018 12:19
Κρήτη: Πρώην αστυνομικός αποπλανούσε ανήλικη και τη φωτογράφιζε!

Οι πληροφορίες ότι στο παρελθόν ένας 55χρονος πρώην συνάδελφός τους διατηρούσε ερωτική σχέση με συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας του, το οποίο τότε ήταν ανήλικο, έκαναν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να οργανώσουν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του, λίγα χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Στον υπολογιστή του συνταξιούχου αστυνομικού, ανακάλυψαν δεκάδες φωτογραφίες με περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας, που είχε τραβήξει κυρίως κατά τη διάρκεια των ερωτικών του συνευρέσεων με την ανήλικη, χωρίς να έχει εξακριβωθεί εάν το έκανε με την συγκατάθεσή της. Ωστόσο, ο πρώην εκπρόσωπος του νόμου φέρεται ότι απειλούσε την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιούσε το οπτικό υλικό.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Μάνδρα: Γνώριζε τον δολοφόνο της η 51χρονη! Ο μοιραίος διάλογος που οδήγησε στην τραγωδία!

Η νεαρή έκανε υπομονή αρκετό καιρό, ώσπου κάποια στιγμή βρήκε το θάρρος να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Ύστερα από αυτό, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του 55χρονου και ανακάλυψαν το πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του. Ο συνταξιούχος αστυνομικός προσήχθη στο τμήμα όπου έδωσε προανακριτική απολογία, όμως στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μιας και η υπόθεση δεν εμπίπτει στη διαδικασία του αυτοφώρου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share