Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Βρέφος πέθανε λίγες ώρες μετά τη γέννησή του!

Σε τραγική κατάσταση οι γονείς του παιδιού

17 Μαΐου 2018 12:15
Σοκ στην Κρήτη: Βρέφος πέθανε λίγες ώρες μετά τη γέννησή του!

Τραγικό επίλογο είχε το χαρούμενο νέο της γέννησης του πρώτου του παιδιού για ένα ζευγάρι από το Ηράκλειο, που το περίμενε με λαχτάρα. Πριν προλάβουν οι γονείς του να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους, ενημερώθηκαν ότι ήταν ήδη νεκρό.

Το άτυχο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο το πρωί της Τετάρτης 9 Μαΐου και δεν πρόλαβε να ζήσει ούτε μια ολόκληρη ημέρα σ’ αυτό τον κόσμο.

“Έφυγε” από τη ζωή το ίδιο βράδυ στο Τμήμα Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από την ιδιωτική μαιευτική κλινική στην οποία έγινε ο τοκετός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Πέθανε κορυφαίος Έλληνας δημοσιογράφος!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr η εγκυμοσύνη της νέας γυναίκας κύλησε ομαλά και μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό. Ωστόσο, όσο προχωρούσε η διαδικασία της γέννας η κατάσταση άρχισε να εξελίσσεται με ένα τρόπο που κανείς δεν περίμενε και δε φανταζόταν.

Ο γιατρός και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι το μωρό ήταν πολύ μεγαλόσωμο, περισσότερο από όσο είχαν πιθανόν υπολογίσει και εκτός από το κεφάλι υπήρχε τεράστια δυσκολία να βγει το υπόλοιπο σώμα.

Η γέννα ολοκληρώθηκε με μεγάλη προσπάθεια και το μωρό που είχε βάρος 4.800 διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Νεογνών του ΠΑΓΝΗ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή περίπου στις 11 το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor;

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός σημειώνοντας ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν όταν είναι έτοιμα τα αποτελέσματα της νεκροψίας που ακολούθησε.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του παιδιού, ενημερώθηκαν ότι το μωράκι τους δεν τα κατάφερε και δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι το κοριτσάκι τους χάθηκε πριν καν προλάβουν να το πάρουν αγκαλιά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share