Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέταξε την ηρωίνη από το παράθυρο και τον συνέλαβαν

Στην Αιτωλοακαρνανία...

15 Μαΐου 2018 12:32
Πέταξε την ηρωίνη από το παράθυρο και τον συνέλαβαν

Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών κατάφερε να κάνει η ΕΛΑΣ στην επαρχία.

Στην πρώτη περίπτωση, στοχευμένο μπλόκο είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας στην περιοχή Φλωριάδα της Αιτωλοακαρνανίας, για να τσακώσουν έναν 30χρονο Έλληνα που γνώριζαν ότι θα κινείται εκεί αναζητώντας αγοραστές για την ποσότητα «σκληρών» ναρκωτικών που διέθετε προς πώληση.

Μόλις ο ύποπτος έφτασε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και είδε τους αστυνομικούς να του κάνουν σήμα να σταματήσει, πέταξε από το παράθυρο στον δρόμο μια συσκευασία που διαπιστώθηκε αργότερα ότι περιείχε ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 31,8 γραμμαρίων. Η κίνησή του έγινε αντιληπτή, η συσκευασία βρέθηκε και ο 30χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάζαρος τριετίας στον Ολυμπιακό! Εξώδικο στην ΑΕΚ

Αντίθετα, ένας 33χρονος Έλληνας που έπεσε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε μπλόκο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών στο Βόλο, δεν πρόλαβε να «ξεφορτωθεί» την συσκευασία που μετέφερε και περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 153,58 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί τη βρήκαν, τον συνέλαβαν και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share