Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Τους έπιασαν στον ύπνο: Σαφάρι της εφορίας σε μαγαζιά των Κυκλάδων

Πρόστιμα και λουκέτα...

14 Μαΐου 2018 19:26
Τους έπιασαν στον ύπνο: Σαφάρι της εφορίας σε μαγαζιά των Κυκλάδων

Πιάστηκαν στα πράσα, αλλά και στη φάκα της εφορίας... Ο λόγος για δεκάδες επιχειρηματίες σε Μύκονο, Σαντορίνη και Νάξο στους οποίους διαπιστώθηκαν σοβαρές παραβάσεις κατά τη διάρκεια ελέγχων από κλιμάκια της ΑΑΔΕ την Πρωτομαγιά.

Τα «τσακάλια» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κατέφθασαν αιφνιδιαστικά στα νησιά των Κυκλάδων από τις Δ.Ο.Υ. Ρόδου και Σύρου. Μάλιστα κρατούσαν και… μαγιάτικο στεφάνι προκειμένου να πείσουν πως είναι απλοί πελάτες και όχι ελεγκτές.

Το σύνολο των παραβάσεων που διαπιστώθηκαν σε Σαντορίνη-Μύκονο-Νάξο, από 30/4 έως 2/5/2018, ήταν 156.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν στη Μύκονο σε 12 επιχειρήσεις 62 παραβάσεις και σε μία ειδική επεβλήθη χρηματική κύρωση 1.000 ευρώ, σε εστιατόριο και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Επίσης, στην περιοχή της Νάξου επεβλήθη πρόστιμο χρηματική κύρωσης 1.380 ευρώ για 16 μη εκδόσεις αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.

Σαντορίνη: Σύνολο παραβάσεων 93 το τριήμερο σε 26 επιχειρήσεις που ελέχθησαν από συνεργείο ελεγκτών της Δ.Ο.Υ. Ρόδου.

Στις 26 επιχειρήσεις που ελέχθησαν στη Σαντορίνη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επεβλήθη η προβλεπόμενη ποινή του 48ωρου λουκέτου σε 5 επιχειρήσεις. Στις υπόλοιπες διαπιστώθηκαν από μία παράβαση έως 10.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ξενέρωσε τρελά η Μελίνα που πήγε στους Διάσημους!

Μεταξύ των επιχειρήσεων που επιβλήθηκε «λουκέτο» στην κεντρική πλατεία στα Φυρά, περιλαμβάνονται εστιατόριο ασιατικό, φούρνος, κέντρο διασκέδασης με το διακριτικό τίτλο ΜΑΜΟΥΝΙΑ κ.λπ.

 

Περιφέρεια

Ροή ειδήσεων

Share