Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός για τον ξαφνικό χαμό της 37χρονης Χρύσας!

Έσβησε για πάντα το πιο γλυκό χαμόγελο!

11 Μαΐου 2018 08:09
Σπαραγμός για τον ξαφνικό χαμό της 37χρονης Χρύσας!

Το τελευταίο αντίο θα πουν το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στην Χρύσα Μιχελάκη που πέθανε στο Ηράκλειο. Η 37χρονη είχε ανεύρυσμα εγκεφάλου χωρίς να το γνωρίζει, το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια της άσκησης στο γυμναστήριο. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως η κοπέλα αυτή, που ήταν γεμάτη ζωή και προσέφερε απλόχερα το χαμόγελο της σε όλους, έσβησε τόσο ξαφνικά και δε βρίσκεται πλέον ανάμεσα τους.

Η άτυχη 37χρονη, κηδεύεται από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέων Κλαζομενών και η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 12.00 το μεσημέρι. Οι γονείς και ο αδελφός της, όταν ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη έδωσαν την συγκατάθεσή τους για να προχωρήσουν οι διαδικασίες προκειμένου να γίνει δωρεά οργάνων. Χθες το βράδυ ομάδες γιατρών ήρθαν στο Ηράκλειο γι’ αυτό το σκοπό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα σοκ στη Νέα Σμύρνη: 38χρονος έσφαξε την μάνα του και κοιμόταν δίπλα στο πτώμα της 3 μέρες!

Η διαδικασία ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6.00 σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η καρδιά της κοπέλας ελήφθη από το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το ήπαρ από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, οι νεφροί από τον Ευαγγελισμό, ενώ οι κερατοειδής χιτώνες μένουν στην Κρήτη, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η γυναίκα ακολουθώντας το πρόγραμμά της, αποφάσισε να επισκεφτεί το γυμναστήριο δίχως να γνωρίζει τι επρόκειτο να συμβεί. Ξαφνικά και ενώ έκανε την προπόνησή της, αισθάνθηκε έντονο πονοκέφαλο, έχασε την επαφή με το περιβάλλον και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των μελών του γυμναστηρίου. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που έσπευσε στο γυμναστήριο για να τη μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Το "ντου" στους Μαχητές, τα καρφώματα στο συμβούλιο και η αποχώρηση! (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση και εκεί διαπιστώθηκε πως πρόκειται για μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία, με υπαρκτό κίνδυνο για μόνιμες βλάβες.

«Η 37χρονη παρελήφθη με μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία. Η έκταση της αιμορραγίας ήταν τέτοια που απέτρεπε την παρέμβαση των νευροχειρουργών», είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστης Κιούλπαλης. Οι επίμονες προσπάθειες των γιατρών δεν απέφεραν δυστυχώς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

E-Radio.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share