Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λευκάδα: Οικιακή βοηθός από τη Βραζιλία "βούτηξε" 200.000 ευρώ και έγινε καπνός!

Τραγικό!

7 Μαΐου 2018 10:28
Λευκάδα: Οικιακή βοηθός από τη Βραζιλία

Ένας 61χρονος από τον Κάλαμο Λευκάδας κατήγγειλε για κλοπή 200.000 ευρώ μία εντυπωσιακή 37χρονη από τη Βραζιλία που είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό.


Ο 61χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου - Βόνιτσας όπου κατήγγειλε την κλοπή των χρημάτων από το σπίτι του, κατονομάζοντας ως ένοχη την 37χρονη, στην οποία είχε αναθέσει να καθαρίζει. Όπως είπε, η γυναίκα δεν του είχε δείξει ότι είχε άλλες προθέσεις, καθώς από την πρώτη στιγμή ήταν ευγενική και χαμηλών τόνων. Έπειτα από κάποιες εβδομάδες, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και της άφηνε τα κλειδιά του σπιτιού όταν εκείνος έφευγε για να πάει στη δουλειά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Epsilon: Οι παρουσιαστές που μένουν εκτός καναλιού! Τα ακριβά συμβόλαια και η μεταγραφή!

Ύστερα από μερικές ημέρες, η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα - που ενδεχομένως είχε συνεργούς με τους οποίους σχεδίαζε για αρκετό καιρό την κλοπή- έκανε το σπίτι φύλλο και φτερό.

Ενδεχομένως να είχε βρει από πριν την κρυψώνα μέσα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του 61χρονου και να περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει.

Η γυναίκα ανακάλυψε τον θησαυρό που θα της άλλαζε τη ζωή, άρπαξε τα χρήματα και έβαλε τα πάντα στη θέση τους, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης να μην καταλάβει αμέσως την κλοπή και εκείνη να κερδίσει χρόνο για να εξαφανιστεί από το νησί.

Όταν ο 61χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και δεν βρήκε την 37χρονη να τον περιμένει άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήγε κατευθείαν στην κρυψώνα και διαπίστωσε με τρόμο ότι οι οικονομίες που έκανε μία ολόκληρη ζωή είχαν κάνει φτερά. Αμέσως, κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Ο Νικόλας έχει γίνει βόδι"! Απίστευτο κράξιμο στο Twitter για τα κιλά που έχει πάρει ο Αγόρου!

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή εις βάρος της γυναίκας από τη Βραζιλία, η οποία αναζητείται.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share