Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκτός κινδύνου ο 6χρονος που κατανάλωσε ένα μπουκάλι κρασί! Τι λέει ο πατέρας του; (video)

"Το παιδί ήπιε το κρασί και μετά είπε στην μάνα του ότι..."

27 Απριλίου 2018 15:00
Εκτός κινδύνου ο 6χρονος που κατανάλωσε ένα μπουκάλι κρασί! Τι λέει ο πατέρας του; (video)

Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 6χρονος από το χωριό Μεσαρά της Κρήτης ο οποίος ήπιε ένα μπουκάλι κρασί.

Το αγοράκι έχασε γρήγορα τις αισθήσεις του και έπεσε σε λήθαργο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Σε βάρος των γονέων του 6χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αφέθησαν ωστόσο ελεύθεροι, με εντολή εισαγγελέα, και βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους στην εντατική.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας του 6χρονου περιέγραψε πώς συνέβη το περιστατικό:

«Ήπιε 2 ποτήρια κρασάκι. Το κρασί ήταν μέσα στο ψυγείο. Πήγε, βρήκε το κρασί που ήταν μέσα σε ένα μπουκάλι νερού και ήπιε από το μπουκάλι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love - Διαρροή βόμβα: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι!

Όταν έγινε αυτό, «εγώ ήμουν στη δουλειά, δεν ήμουν στο σπίτι. Η γυναίκα μου ήταν στο σπίτι με το παιδί και σιδέρωνε τα ρούχα σε ένα άλλο δωμάτιο. Το παιδί ήταν στην κουζίνα και έβλεπε παιδικά στη τηλεόραση. Μετά πήγε στη μητέρα του και της είπε “μαμά, ζαλίζομαι”. Aυτό έγινε περίπου στις 15:00 η ώρα. Όταν σχόλασα στις 16:30 από τη δουλειά, πάω μπαίνω σπίτι και κοιμόταν. Είχε κάνει εμετό στο κρεβάτι. Το παίρνουμε, το πάμε στο μπάνιο το καθαρίζουμε και μετά ξανάκανε εμετό. Το μεταφέραμε στο ΠΑΓΝΗ με ασθενοφόρο. Αυτό έγινε».

Πλέον το 6χρονο αγοράκι έχει διαφύγει τον κίνδυνο:

«Είναι καλύτερα. Δεν υπάρχει κίνδυνος. Χθες κάναμε μαγνητική, δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό».

Μάλιστα όταν ο πατέρας του το ρώτησε «θα ξαναπιείς κρασί;», το παιδάκι απάντησε κουνώντας το κεφάλι του αρνητικά.

Μιλώντας πάντως στο e-kriti, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης,είπε ότι οι βιοχημικές εξετάσεις έδειξαν δηλητηρίαση από αλκοόλη, ωστόσο έγιναν και άλλες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν, τυχόν και άλλα αίτια, που επιβάρυναν την κατάσταση της υγείας του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share