Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεσολόγγι: 33χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από καυγά σε μπαρ!

Πως είναι η υγεία του;

26 Απριλίου 2018 16:47
Μεσολόγγι: 33χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από καυγά σε μπαρ!

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ένας 33χρονος ο οποίος νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου, μετά τον καυγά του με έναν 34χρονο εν ενεργεία στρατιωτικό με τον οποίο διασκέδαζε μαζί σε ένα μπαρ στην Κατοχή Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου.

Οι δυο άνδρες βγήκαν μαζί από το μπαρ, αλλά άρχισαν να διαπληκτίζονται και ξαφνικά ο στρατιωτικός απώθησε βίαια τον 33χρονο, που έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το πρώτο έπαθλο μετά την ένωση!

*** Ένα άλλο επεισόδιο μεταξύ δυο θαμώνων ενός καφενείου στο Αγρίνιο, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 28χρονος ο οποίος φέρεται να χτύπησε και να απείλησε με μαχαίρι έναν άλλο πελάτη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share