Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άνδρος: Ράγισαν καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στον Αλέξανδρο Σταματιάδη (Photos)

Θρήνος για τον επιχειρηματία!

22 Απριλίου 2018 12:17
Άνδρος: Ράγισαν καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στον Αλέξανδρο Σταματιάδη (Photos)

Το τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Σταματιάδη, τον επιχειρηματίας που έσβησε το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του από δύο ληστές τη Μεγάλη Δευτέρα λένε αυτή την ώρα στην Άνδρο τα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς και φίλοι.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Ανδρου, το νησί από το οποίο καταγόταν ο άτυχος επιχειρηματίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φως στο τούνελ: Εξέλιξη σοκ με τον 32χρονο αγνοούμενο! Βρέθηκαν τα ρούχα του σε βουνό στο Άργος...

Η γυναίκα του και τα δύο παιδιά του έφτασαν βουβά στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπό τους που χάθηκε τόσο άδικα επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την οικογένειά του και το σπίτι του.


Η σύζυγος και τα παιδιά του άτυχου επιχειρηματία



Στο νησί βρίσκονται και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης με τον δεύτερο να δηλώνει ότι «η Άνδρος πενθεί για τον Σταματιάδη που αμύνθηκε για την οικογένειά του».

Ο 52χρονος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή το μεσημέρι μετά την άνιση μάχη που έδωσε από τις 2 Απριλίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά τα σοβαρότατα τραύματα που του προκάλεσαν οι δύο ασύλληπτοι ακόμα δράστες, οι οποίοι πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν πισώπλατα, σχεδόν εξ επαφής.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share