Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο απανθρακωμένος οδηγός που βρέθηκε στον Θέρμο! - Ταυτοποιήθηκε από τις αρχές!

Ποιος ήταν ο άτυχος άνδρας;

13 Απριλίου 2018 13:59
Αυτός είναι ο απανθρακωμένος οδηγός που βρέθηκε στον Θέρμο! - Ταυτοποιήθηκε από τις αρχές!

Το τζιπ και τα αντικείμενα που υπήρχαν σε αυτό, οδήγησαν τους συγγενείς του στην σκληρή δοκιμασία της ταυτοποίησης του επιχειρηματία που βρέθηκε απανθρακωμένος το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στον ορεινό Θέρμο.

Για να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία της αναγνώρισης απομένει η ταυτοποίηση του DNA που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου εντόπισαν τα στοιχεία του 50χρονου Δ.Τ. από τον αριθμό πλαισίου του καμένου οχήματος και ενημέρωσαν τους συγγενείς του σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Γερμανία, όπου είχε γεννηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξύπνησαν μνήμες: Όταν μαχητικό αεροσκάφος της ΠΑ έπεσε πάνω σε σπίτι στην Βοιωτία! Νεκροί πιλότοι και 2 κοπέλες! (photos)

Όπως και η σύζυγός του, ο άτυχος άνδρας καταγόταν από το Αγρίνιο ωστόσο δραστηριοποιούνταν στον κλάδο της αρτοποιίας στο Μεσολόγγι και μάλιστα η επιχείρησή του ήταν ιδιαίτερα γνωστή, ενώ ο ίδιος έδινε συχνά χορηγίες μέσω της εταιρείας του σε εκδηλώσεις του Δήμου και την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα “Μεσολόγγι 2008”.

Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα που του χτύπησαν την πόρτα, επηρέασαν βαθιά τον 50χρονο. Πέρυσι, οι δικοί του έχασαν ξαφνικά τα ίχνη του και δήλωσαν την εξαφάνισή του, όμως μετά από λίγες μέρες εμφανίστηκε εξηγώντας ότι ήθελε να ηρεμήσει.

Τη μοιραία Τρίτη, για άγνωστο ακόμα λόγο, το τζιπ του βγήκε από την πορεία του στον επαρχιακό δρόμο Μελίγκοβας – Αμβρακίας και ανατράπηκε στο βραχώδες πρανές.

Ο 50χρονος, εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό, αφού η πόρτα του οδηγού σφήνωσε στα βράχια και κάηκε ζωντανός, όπως επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share