Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Εξαφανίστηκε» το λιμάνι της Σούδας στα Χανιά! - Ένα γκρίζο πέπλο σκέπασε την πόλη! (Photo)

Λόγω αφρικάνικης σκόνης

12 Απριλίου 2018 09:28
«Εξαφανίστηκε» το λιμάνι της Σούδας στα Χανιά! - Ένα γκρίζο πέπλο σκέπασε την πόλη! (Photo)

Μπορεί ο ουρανός στην Κρήτη να μην είναι πορτοκαλί, όπως τον Μάρτιο, αλλά για ακόμη μία φορά η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική λόγω αφρικάνικης σκόνης.

Απόδειξη... οι εικόνες από το λιμάνι της Σούδας, όπου λόγω σκόνης και υγρασίας το Ακρωτήρι έχει ουσιαστικά χαθεί από τον φακό της φωτογραφικής κάμερας.

Η αιτία είναι τόσο η υγρασία, όσο και το νέο «κύμα» σκόνης το οποίο κάνει από σήμερα την επανεμφάνισή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ' αυτή την απόφαση το 90% των χρηστών του Facebook θα μπει φυλακή!

Πάντως εικόνες και μέσα από την πόλη αποδεικνύουν πως ένα γκρίζο πέπλο έχει «σκεπάσει» τα Χανιά, τα οποία μοιάζουν να έχουν πνιγεί από την ομίχλη.

Να σημειωθεί πως στο Ηράκλειο της Κρήτης η μεγαλύτερη συγκέντρωση σκόνης (πάνω από 240 μικρογραμμάρια σκόνης ανά κυβικό μέτρο αέρα) αναμένεται απόψε το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Το ατύχημα της Δαλάκα, η λιποθυμία πάικτριας των Μαχητών, τα καρφιά του Αγόρου και η γκρίνια του Χάρου! (video)

Πάντως, σύμφωνα με τους επιστήμονες του ΕΑΑ, η συγκέντρωση σκόνης που αναμένεται τις επόμενες μέρες, δεν θα έχει την ίδια ένταση με αυτή του Μαρτίου, αν και στις νοτιότερες περιοχές της χώρας συνιστάται η αποχή από εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες.

Πηγή: haniotika-nea.gr/ Flashnews.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share