Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικό τέλος για καπετάνιο ιστιοφόρου! - Εντόπισαν την σορό του στην θάλασσα!

Τον εντόπισαν δύτες!

11 Απριλίου 2018 10:53
Τραγικό τέλος για καπετάνιο ιστιοφόρου! - Εντόπισαν την σορό του στην θάλασσα!

Η Λιμενική Αρχή Πάτμου το μεσημέρι της Τρίτης ενημερώθηκε ότι ο 73χρονος πλοιοκτήτης και κυβερνήτης του ιστιοφόρου σκάφους "PROUD MARY" απέπλευσε την Μεγάλη Παρασκευή από την Πάτμο με προορισμό τους Λειψούς και έκτοτε αγνοείται.

Το σκάφος βρισκόταν σε καρνάγιο της Πάτμου τα τελευταία έξι χρόνια και καθελκύστηκε την Μεγάλη Τετάρτη.

Άμεσα υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές, ενώ προς εντοπισμό του ανωτέρω σκάφους απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς διερεύνηση του εν λόγω συμβάντος από ξηράς κατά μήκος της ακτογραμμής της Πάτμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Επίδομα - ανάσα 200 ευρώ προς όλους τους..

Το ιστιοφόρο εντοπίστηκε το βράδυ αγκυροβολημένο σε κοντινή απόσταση από δυσπρόσιτη ακτή βορειοανατολικά της Πάτμου χωρίς τον 73χρονο επιβαίνοντα.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Τ/Χ σκάφος «ΘΕΥΑ» Τ.Π. 119 με επιβαίνοντα επαγγελματία δύτη, ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του τον 73χρονο, στον βυθό της θάλασσα πλησίον του "PROUD MARY".

Ο άτυχος 73χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Πάτμου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάτμου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share