Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάρος: Έστησαν τρικούβερτο γλέντι στο λιμανάκι της Νάουσας (Photos+video)

Μαγικές εικόνες!

9 Απριλίου 2018 15:03
Πάρος: Έστησαν τρικούβερτο γλέντι στο λιμανάκι της Νάουσας (Photos+video)

Πιστοί στο πασχαλινό ραντεβού τους, Παριανοί και εκατοντάδες επισκέπτες της Νάουσας έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα μια ατέλειωτη παρέα διασκέδασης με φόντο το καταπληκτικότερο ίσως φυσικό σκηνικό της Πάρου, το γραφικό λιμανάκι με τα ψαροκάικα.

Το ξεφάντωμα δεν είχε προηγούμενο, καθώς τραγούδια, ξεσηκωτικοί μουσικοί ρυθμοί και χορός μέχρι τελικής πτώσεως, «έβαλαν φωτιά» στο λιμανάκι που «βούλιαξε» από κόσμο ο οποίος για πολλές ώρες διασκέδαζε με αστείρευτο κέφι! Φαίνεται ότι κάθε χρόνο, το έθιμο της λαμπριάτικης συνδιασκέδασης στην Νάουσα, κερδίζει σε ζωντάνια και ομορφιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Oι Διάσημοι ξεσπούν και κάνουν κλίκα κατά του Χάρου! Δύο μαχητές τραυματίζονται σοβαρό και διακόπτεται το αγώνισμα! Ο λόγος για τους....

Το «μαραθώνιο» υπαίθριο παραδοσιακό γλέντι με πρωταγωνίστρια κυρίως τη νεολαία, κράτησε μέχρι αργά το βράδυ ασταμάτητα. Όταν έπεσε για τα καλά η νύχτα, πολύχρωμα πυροτεχνήματα – σιντριβάνια έσκισαν τον ουρανό της Νάουσας φωτίζοντας πανηγυρικά την χαρούμενη ατμόσφαιρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα στο Καρπενήσι για την Σία Κοσιώνη! Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στα social media!


Πηγή; parianostypos.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share