Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Απήγαγε τα ξαδέφια του και τους "άδειαζε" τους τραπεζικούς λογαριασμούς! (videos)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

31 Μαρτίου 2018 12:12
Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Απήγαγε τα ξαδέφια του και τους

Μία περίεργη υπόθεση απαγωγής διερευνούν οι διωκτικές αρχές στη Θεσσαλονίκη. Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε ένας 58χρονος, δημοτικός υπάλληλος στο Ωραιόκαστρο, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε ομήρους τα δύο ξαδέρφια του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από τηλεφώνημα που έγινε χτες το βράδυ στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Την καταγγελία έκανε ένας 47χρονος ο οποίος κατήγγειλε ότι αυτός και 48χρονη αδερφή του βρίσκονται όμηροι επί οχτώ μήνες στο σπίτι του 58χρονου ξαδέρφου τους στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Νεκρός γνωστός Έλληνας αθλητής σε ηλικία 23 ετών!

Αστυνομικοί μετέβησαν στο Ωραιόκαστρο, εντόπισαν τα θύματα, τα οποία ήταν δεμένα με χειροπέδες και στη συνέχεια αναζήτησαν και συνέλαβαν τον 58χρονο που κατηγορείται ως «πρωταγωνιστής» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα θύματα ήταν «φυλακισμένα» από τα τέλη Ιουλίου 2017. Όλο αυτό το διάστημα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο 58χρονος πήγαινε σε τράπεζες μαζί με τον 47χρονο ξάδερφό του, τον οποίο μέσω απειλών έπειθε να μεταβιβάζει χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς είτε στο δικό του είτε στης 23χρονης κόρης του σε βάρος της οποίας επίσης σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να διαλευκανθεί αυτή η περίεργη υπόθεση.

Πηγή: dailythess.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share