Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγική ειρωνεία: Η τελευταία προφητική ανάρτηση του Μανώλη Αργιμάκη που σκοτώθηκε από το αγροτικό στα Χανιά!

24 Μαρτίου 2018 15:06
Τραγική ειρωνεία: Η τελευταία προφητική ανάρτηση του Μανώλη Αργιμάκη που σκοτώθηκε από το αγροτικό στα Χανιά!

Σοκάρει η τελευταία ανάρτηση του 36χρονου ποδηλάτη που βρήκε σήμερα τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο στα Χανιά.

Πρόκειται για τον Μανώλη Αγριμάκη που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλα τα Χανιά ενώ ήταν συνιδιοκτήτης σε καφέ στο κέντρο της πόλης.

Ο ίδιος, λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, είχε αναρτήσει μία φωτογραφία όπου ανέφερε «Εάν πιστεύεις ότι είναι ασφαλές να προσπερνάς έναν ποδηλάτη σε απόσταση μικρότερη από 1,5 μ., δοκίμασε να περπατήσεις μεταξύ της κίτρινης και της άσπρης γραμμής όταν διέρχεται τρένο».

Δείτε την ανάρτησή του:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Σπυροπούλου: Το παρασκήνιο αποχώρησης, τα λεφτά που πήρε, το μυστικό ραντεβού με Αντζουν, η κρίση πανικού! Απίστευτες εξελίξεις μόνο εδώ...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος Μανώλης ήταν γνωστός και για την μεγάλη αγάπη που είχε για το ποδήλατο, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που το χρησιμοποιούσε σαν μέσο μεταφοράς.

Το τροχαίο

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν ο 36χρονος Μανώλης κινούνταν με το ποδήλατό του σε δρόμο στον Ομαλό Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα, ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Ανακαλείται μοντέλο αυτοκινήτου που έχουν χιλιάδες Έλληνες! Και αυτός είναι ο λόγος

Άμεσα διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον νεαρό άνδρα, ειδοποιώντας παράλληλα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία ωστόσο ο 36χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του αγροτικού οχήματος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Ο άτυχος Μανώλης αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά.

Πηγή: cretapost.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share