Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο: 26χρονος ληστής παρίστανε τον αστυνομικό για να τρυπώνει στα σπίτια!

14 Μαρτίου 2018 00:40
Απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο: 26χρονος ληστής παρίστανε τον αστυνομικό για να τρυπώνει στα σπίτια!

Στα χέρια... πραγματικών αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε ένας νεαρός Έλληνας που παρίστανε τον συνάδελφό τους και σταμάτησε έναν 20χρονο Αλβανό στην πόλη της Ρόδου, με το πρόσχημα ότι θα του έκανε έλεγχο στοιχείων!

Όμως, τον χτύπησε, άρπαξε το κινητό του και τράπηκε σε φυγή.

Μετά την καταγγελία του θύματος, οι άνδρες της Ασφαλείας κατάφεραν να εντοπίσουν τον 26χρονο ληστή και να του περάσουν χειροπέδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Άδειασαν την Μελίνα για την τακτική και την διπροσωπία της! Ξεσπά η Βιργινία...(Βίντεο)

Πάνω του, βρήκαν το κλεμμένο κινητό που αποδόθηκε στο νεαρό αλλοδαπό, αλλά στην πορεία της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος είχε διαπράξει τις τελευταίες ημέρες και τουλάχιστον δυο κλοπές, ενώ ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες.

Συγκεκριμένα, είχε κλέψει στις 22 Φεβρουαρίου μια γυναικεία τσάντα με χρήματα και τιμαλφή από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρήκε ξεκλείδωτο και την 1η Μαρτίου είχε αρπάξει την τσάντα μιας Βουλγάρας που περιείχε προσωπικά έγγραφα και χρήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Ξέσπασε σε κλάματα ο Αγόρου και το Twitter τον ξεφτίλισε: "Κλαίνε κι οι φράουλες στο λαιμό του"

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου στον οποίο οδηγήθηκε ο νεαρός, του απήγγειλε κατηγορίες για αντιποίηση αρχής, ληστεία και κλοπές.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share