Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Νικόλας Χατζηπαύλου λίγο πριν βρεθεί νεκρός! Το βίντεο - ντοκουμέντο για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο που έρχεται για πρώτη φορά στο "φως"!

13 Μαρτίου 2018 09:32
Ο Νικόλας Χατζηπαύλου λίγο πριν βρεθεί νεκρός! Το βίντεο - ντοκουμέντο για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο που έρχεται για πρώτη φορά στο

Είναι ο Νικόλας Χατζηπαύλου λίγες ημέρες πριν το τραγικό του τέλος στην Κάλυμνο ...Παίζει την κιθάρα του χαμογελαστός ένα παιδί με όνειρα για το μέλλον ...

Ο θάνατος του στην περιοχή Λαγκά στην Κάλυμνο παραμένει ένα μυστήριο ..Τον περιπλέκουν ακόμα περισσότερα οι δυο ιατροδικαστικές εκθέσεις .αλλά και η ιστολογική που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το σταρ

«Σε αυτό το βουνό που είναι κάθετο σχεδόν δεν μπορεί να υπάρξει κατρακύλισμα ούτε πτώση από την στιγμή που έχουμε στις ακτινογραφίες μηδέν κατάγματα» δηλώνει ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Ο πραγματικός λόγος που άλλαξαν καλύβα οι Μαχητές! Η κλεψιά και η απομάκρυνση του Ηλία!

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντιρης ετοιμάζει το δικό του πόρισμα.. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποδίδει το θάνατο του Νικόλα σε πτώση , ισχυρίζεται μάλιστα πως στην περίπτωση του φοιτητή αξιολογήθηκαν εξ αρχής λάθος τα ευρήματα .

Η δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση οδηγεί την οικογένεια του Νικόλα Χατζηπαυλου στην απόφαση να εντείνει τις ενέργειες της για να αποδειχθεί όπως ισχυρίζονται ότι ο γιος τους δολοφονήθηκε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Σιμαρδάνης: Οι ρόλοι που τον σημάδεψαν! Σοκαρισμένη η ελληνική showbiz από τον θάνατό του

Δείτε το βίντεο από τις ειδήσεις του Star στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share