Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 80χρονη στα χέρια ληστών - Την έλουσαν με οινόπνευμα για 50€

5 Μαρτίου 2018 15:46
Εφιαλτικές στιγμές έζησε 80χρονη στα χέρια ληστών - Την έλουσαν με οινόπνευμα για 50€

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στα χέρια ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι της στο Κόμμα Λαμίας, το βράδυ της Κυριακής.

Η 81χρονη είχε ξαπλώσει όταν ξαφνικά είδε τους ληστές πάνω από το κεφάλι της να την απειλούν με ένα κουζινομάχαιρο, που είχαν πάρει από την κουζίνα του σπιτιού.

Οι δυο ληστές, που μιλούσαν σπαστά Ελληνικά, την έδεσαν με ένα καλώδιο σε μια πολυθρόνα και τη ρωτούσαν επίμονα που έχει τα χρήματα. Όταν η 81χρονη τους είπε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο 50 ευρώ, τότε οι αδίστακτοι ληστές την έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν να την κάψουν. «Πες που είναι τα λεφτά γιατί θα σε κάψουμε ζωντανή», έλεγαν και ξανάλεγαν οι ληστές στη γιαγιά, η οποία ωστόσο επέμενε ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βίλα των 17.000.000 ευρώ στο Καβούρι! Θα πάθετε «εγκεφαλικό» μόλις δείτε το εσωτερικό του! (photos)

Αφού έκαναν άνω - κάτω το σπίτι και δεν βρήκαν άλλα χρήματα, πήραν τα 50€, έκοψαν το καλώδιο τηλεφώνου και εξαφανίστηκαν αφήνοντας την ηλικιωμένη δεμένη με το καλώδιο στην πολυθρόνα. Δυο ώρες αργότερα η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει έναν γείτονα, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share