Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκέντρωση οπαδών του καταζητούμενου Σώρρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας

28 Φεβρουαρίου 2018 10:20
Συγκέντρωση οπαδών του καταζητούμενου Σώρρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας

Εκτός του Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας, επί της οδού Γούναρη βρίσκονται συγκεντρωμένοι οπαδοί του Αχαΐου καταζητούμενου Επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμη Σώρρα.

Οι υποστηρικτές του απεύθυναν πρόσκληση για συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση στην Πάτρα, όπου πρόκειται να εκδικαστεί η έφεση του Αρτέμη Σώρρα για την προσωπική του υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτη τραγωδία σοκάρει το Πανελλήνιο: Νεκρό 2χρονο αγγελούδι!


Σε ανακοίνωσή τους οι οπαδοί του Σώρρα, γράφουν ότι η σημερινή ημέρα είναι «η αρχή της ανατροπής του σάπιου καθεστώτος». Χαρακτηρίζουν δε την ερήμην καταδίκη του «Ελλήνων Συνέλευσις» σε 8 χρόνια καθειρξη και 5ετη στερηση πολιτικων δικαιωματων, ως «πραξικοπηματική» και πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα».

«Στα δικαστηρία της Πάτρας την Τετάρτη, με αριθμό πινακίου 5, επιτέλους θα λάμψει η αλήθεια και θα μάθουν ολοι οι Έλληνες πολίτες πως οι τίτλοι που έχουν αποδοθεί στον πρόεδρο μας ειναι ανυπόστατοι και δεν μπορούν να στηριχθούν ακόμα και στις αίθουσες των δικαστηρίων» αναφέρουν και καταλήγουν καλώντας «ολα τα αδέλφια μας να διώξουν τους φόβους και τους εγωισμούς και να έρθουν να ενημερωθούν πλήρως ωστε να συνταχθούν στον μοναδικό πολιτικό φορέα του έθνους των Ελλήνων, δια την απελευθέρωση της μητέρας των μητερών Ελλάς αλλά και όλου του πλανήτη Γαία Δήμητρα Αρτεμις».

Πηγή: tempo24

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share