Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αμετανόητος λαθρέμπορος καπνού συνελήφθη ξανά στη Δράμα!

27 Φεβρουαρίου 2018 23:14
Αμετανόητος λαθρέμπορος καπνού συνελήφθη ξανά στη Δράμα!

Στο αυτοκίνητό του εντόπισαν 168 πακέτα τσιγάρων και δέκα συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων - Στο σπίτι του βρέθηκαν 280 πακέτα τσιγάρων και 36 συσκευασίες καπνού βάρους ενός 1,8 κιλού
Και στο πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για λαθρεμπόριο καπνικών ειδών ένας 57χρονος Έλληνας, αλλά δεν έβαλε μυαλό και συνέχισε να διακινεί μεγάλες ποσότητες αφορολόγητων τσιγάρων και καπνού, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η απαράδεκτη σπόντα της Χατζίδου για την Σπυροπούλου! Δεν φαντάζεστε τι της είπε!
Οι άνδρες της Ασφάλειας σταμάτησαν για έλεγχο στη Δράμα το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος και ανακάλυψαν στο εσωτερικό του 168 πακέτα τσιγάρων και δέκα συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Αμέσως μετά, βρέθηκαν στο σπίτι του άλλα 280 πακέτα τσιγάρων και 36 συσκευασίες καπνού βάρους ενός κιλού και 800 γραμμαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Ξέσπασε σε κλάματα παίκτρια από τους Μαχητές και ενημέρωσε ότι θα αποχωρήσει! Ο λόγος για την...

Τα ευρήματα εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου, ενώ κατασχέθηκαν 175 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και το αυτοκίνητό του. Ο 57χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share