Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αλβανός μετέφερε πεζή βαλίτσα με 13 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία!

27 Φεβρουαρίου 2018 19:34
Αλβανός μετέφερε πεζή βαλίτσα με 13 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία!

Μέσα, βρήκαν δώδεκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 13 κιλών και 188 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο
Αγνόησε την παγωνιά και την δύσβατη περιοχή και πέρασε με τα πόδια τα σύνορα από αφύλακτα μονοπάτια της ελληνοαλβανικής μεθορίου ένας 32χρονος Αλβανός, κουβαλώντας μάλιστα μαζί του μια βαλίτσα γεμάτη χασίς το οποίο είχε σκοπό να διακινήσει σε χρήστες στο εσωτερικό της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι επίσημο! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Αποκαλύφθηκαν!

Ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος από τις εντατικές περιπολίες που διενεργούνται καθ' όλη την διάρκεια του 24ωρου από τους αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το νεαρό αλλοδαπό να κινείται στους Φιλιάτες της Θεσπρωτίας και αμέσως τον ακινητοποίησαν και άνοιξαν την βαλίτσα που μετέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη σοκ: Από ποιον είχε αγοράσει η Ειρήνη Λαγούδη το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρή;

Μέσα, βρήκαν δώδεκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 13 κιλών και 188 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο, ο οποίος δεν διέθετε και ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο Αλβανός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share