Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ναυπακτία: Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη και χασίς!

26 Φεβρουαρίου 2018 23:08
Ναυπακτία: Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη και χασίς!

Στην κατοχή του 40χρονου κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 5.000 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις κοκαΐνης και χασίς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε
Μπλόκο στη περιοχή του Μαραθιά στην Φωκίδα έστησαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ευπαλίου για να συλλάβουν ένα ζευγάρι Ελλήνων για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor - διαρροή Vol 2: Αυτό είναι το έπαθλο της ημέρας! Απόλυτη επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr από το πρωί!
Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 40χρονος άνδρας μαζί με την σύντροφό του ακινητοποιήθηκε και κατά την έρευνα που έγινε στο εσωτερικό του βρέθηκε ποσότητα καθαρής κοκαΐνης σε μορφή «βράχου» βάρους 150 γραμμαρίων και το ζευγάρι συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο στο σπίτι του άνδρα στη Ναύπακτο, όπου βρέθηκαν 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα ενοικίου 2018: Τι ισχύει και ποια είναι τα ποσά για τους δικαιούχους;
Στην κατοχή του 40χρονου κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 5.000 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις κοκαΐνης και χασίς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε. Ο δράστης παραπέμφθηκε μαζί με την γυναίκα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share