Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έλληνες ξυλοκόπησαν και λήστεψαν μετανάστες στην Ηλεία!

24 Φεβρουαρίου 2018 17:20
Έλληνες ξυλοκόπησαν και λήστεψαν μετανάστες στην Ηλεία!

Θύματά τους έπεσαν δυο αλλοδαποί από το Μπανγκλαντές - Οι δράστες έκλεψαν συνολικά 1.365 ευρώ - Συνελήφθη ο ένας από τους πέντε δράστες
Με δανεικό φορτηγάκι τριγύριζαν στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας στην Ηλεία πέντε Έλληνες, αναζητώντας μετανάστες που επέστρεφαν από αυτά για να τους ληστέψουν. Θύματά τους έπεσαν δυο αλλοδαποί από το Μπανγκλαντές που ξυλοκοπήθηκαν αλύπητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;

Οι τρεις από τους δράστες αποβιβάστηκαν από το αγροτικό που οδηγούσε άγνωστος συνεργός τους, πλησίασαν τους μετανάστες και άρχισαν να τους χτυπούν. Αφού τους άρπαξαν συνολικά 1.365 ευρώ, επιβιβάστηκαν σε άλλο αγροτικό και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Βουπρασίας, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 20χρονου που το οδηγούσε και τον συνέλαβαν στην Βάρδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Ο ΕΦΕΤ αποσύρει γνωστό τρόφιμο που μάλλον μολύνθηκε από ποντίκια! Μεγάλη πιθανότητα να το τρώνε τα παιδιά σας...

Όπως αποκαλύφθηκε, είχε δανειστεί το φορτηγάκι από έναν 24χρονο, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που τους απήγγειλε κατηγορία για συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος και διέταξε την κράτησή τους ως την Δευτέρα που θα απολογηθούν στον ανακριτή. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων δραστών, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Πηγή:Πρώτο Θεμα

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share