Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή ηρωίνης έπειτα από καταδίωξη στην Πρέβεζα!

24 Φεβρουαρίου 2018 17:12
Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή ηρωίνης έπειτα από καταδίωξη στην Πρέβεζα!

Στην καταδίωξη, το όχημα εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθούν δυο Έλληνες, ενώ ένας 43χρονος Αλβανός που επέβαινε σε αυτό προσπάθησε να διαφύγει χωρίς επιτυχία - Κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 511 γραμμαρίων και άλλα ναρκωτικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Ο ΕΦΕΤ αποσύρει γνωστό τρόφιμο που μάλλον μολύνθηκε από ποντίκια! Μεγάλη πιθανότητα να το τρώνε τα παιδιά σας...
Με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέρασε σαν… αέρας από το μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ομάδας Ειδικών Δράσεων Πρέβεζας στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Γοργόμυλου, το Ι.Χ. αυτοκίνητο για το οποίο είχαν πληροφορίες ότι θα μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.


Στην καταδίωξη που ακολούθησε, το όχημα εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθούν, δυο Έλληνες, ο 53χρονος οδηγός και ένας 39χρονος, ενώ ένας 43χρονος Αλβανός που επέβαινε σε αυτό προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, ενώ ταυτόχρονα πετούσε στο έδαφος τρεις συσκευασίες με ναρκωτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;

Όμως, και αυτός έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και στις συσκευασίες βρέθηκε ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 511 γραμμαρίων! Ακόμη, κατασχέθηκαν μια συσκευασία με 1,3 γραμμάριο κοκαΐνης, 800 ευρώ, 7.000 λεκ Αλβανίας, τέσσερα δολάρια, πέντε κινητά και το αυτοκίνητο του 53χρονου. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share