Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Σε καρδιακό νόσημα οφείλεται ο θάνατος του ναύτη στο πλοίο «Blue Tune»

19 Φεβρουαρίου 2018 19:28
Σε καρδιακό νόσημα οφείλεται ο θάνατος του ναύτη στο πλοίο «Blue Tune»

Σε καρδιακό πρόβλημα οφείλεται σύμφωνα με ιδιώτη ιατροδικαστή, ο θάνατος ενός 40χρονου Ρώσου μάγειρα που βρέθηκε νεκρός στο πλοίο "Blue Tune" που κατέπλευσε στις 8 το πρωί στην Αντίκυρα της Βοιωτίας, προκειμένου να φορτώσει προϊόντα από το εργοστάσιο "Αλουμίνιον Ελλάδας" στα Άσπρα Σπίτια.

Το πλοίο με σημαία των Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, είχε αναχωρήσει από την Ιταλία άφορτο με 10 άτομα πλήρωμα στην πλειοψηφία τους Ρώσοι και Λιθουανοί. Όπως ανέφερε ο πλοίαρχος του πλοίου στις λιμενικές αρχές ο 40χρονος είχε βρεθεί νεκρός από το πλήρωμα πριν 24 ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Αποκαλύψεις φωτιά από την Μαρίνα Πήχου! Για ποιον λόγο παρεξηγήθηκε με τον Ηλία Γκότση; (Video)

Η πιθανότητα για την ύπαρξη μεταδοτικού νοσήματος στο πλήρωμα έχει αποκλειστεί και η συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ ζητήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Για την υπόθεση αναμένεται ιατροδικαστή έκθεση και προανάκριση προκειμένου να αποκλειστεί η πιθανότητα της εγκληματικής ενέργειας. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας της περιοχής ενώ το πλοίο αναμένεται να προχωρήσει αύριο σε κανονική εκφόρτωση προϊόντων από το εργοστάσιο.

Πηγή: protothema.gr

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share