Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Ξέφρενο γλέντι: Η Πάτρα «χορεύει» στους ρυθμούς του καρναβαλιού! (Video)

18 Φεβρουαρίου 2018 19:06
Ξέφρενο γλέντι: Η Πάτρα «χορεύει» στους ρυθμούς του καρναβαλιού! (Video)
Follow us on Google News

Η Πάτρα «χορεύει» στους ρυθμούς του καρναβαλιού και της «πατροπαράδοτης» μεγάλης παρέλασης, η οποία έχει ξεκινήσει από τις 2 μ.μ.

Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν σε ένα ξέφρενο γλέντι, ενώ χιλιάδες επισκέπτες απολαμβάνουν στιγμές χαράς, ξεφαντώματος και ανεβασμένης διάθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η θαυματουργή δίαιτα της Αννίτας Πάνια: Έτσι έχασε 8 κιλά σε ένα μήνα!

Στη Μεγάλη Παρέλαση προπορεύονται τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου κι ακολουθούν τα πληρώματα με τα άρματα και τις κατασκευές τους. Ένα εντυπωσιακό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής που μεταμορφώνει την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Το δημόσιο ξέσπασμα του Δώρου Παναγίδη μετά την αποκάλυψη για το παιδί του! Η ανάρτηση κόλαφος στα social media...

Για την Μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 138 πληρώματα, ενώ οι συμμετοχές-ομάδες που διαμορφώνονται σύμφωνα με τις συνεργασίες των πληρωμάτων για τις παρελάσεις είναι 132 (132 διαφορετικές στολές), που αποτελούνται από 30.000 και πλέον καρναβαλιστές. Αρκετές από τις ομάδες συνοδεύονται από δικά τους άρματα και κατασκευές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ! Ζευγάρι ο Γιάννης Λάτσιος με την Μιμή Ντενίση! Απίστευτο κι όμως.. αληθινό!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: patrastimes.gr

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share