Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το τροχαίο με μηχανάκι και οι φήμες για ξυλοδαρμό: Αποκαλύψεις - σοκ για τον θάνατο της Σόνιας Αρμακόλα!

17 Φεβρουαρίου 2018 15:20
Το τροχαίο με μηχανάκι και οι φήμες για ξυλοδαρμό: Αποκαλύψεις - σοκ για τον θάνατο της Σόνιας Αρμακόλα!

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 38χρονης Σόνιας Αρμακόλα στην Σκιάθο.

Η νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου του 2015, όταν μια ανέμελη βόλτα με μηχανάκια μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Η όμορφη Σόνια βρισκόταν στο νησί καθώς εργαζόταν προκειμένου να συνεισφέρει οικονομικά στις σπουδές των παιδιών της.

Το μοιραίο βράδυ είχε βγει σε μπαρ με φίλους της και στη συνέχεια αποφάσισαν να πάνε με τα μηχανάκια για βραδινό μπάνιο, όταν και συνέβη το τροχαίο. Λίγη ώρα μετά, η Σόνια άφηνε την τελευταία της πνοή.

Τρία χρόνια μετά τον θάνατό της, η μητέρα της Σόνιας επιμένει πως ο θάνατος της κόρης της δεν οφείλεται στο τροχαίο με το δίκυκλο, αλλά κάνει λόγο για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η Σόνια είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα της πως φοβόταν και πως περίμενε το ταξίδι του γυρισμού για να της πει τι συμβαίνει.

Για το θέμα, η οικογένεια της 38χρονης έχει καταθέσει και μήνυση, επικαλούμενη όλα όσα ακούγονταν μεταξύ των κατοίκων του νησιού πως η Σόνια πριν το ατύχημα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Παράληλλα, επεσήμαναν τις αντιφάσεις των φίλων της που ήταν αυτόπτες μάρτυρες τη νύχτα που συνέβη το μοιραίο και εντόπισαν ένα κενό μιας περίπου ώρας από τη στιγμή που η παρέα απομακρύνθηκε από το μπαρ, μέχρι που κατέληξε σε παραλία του νησιού για βραδινό μπάνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος άνδρας που έψαχνε χτες η Αγγελική Νικολούλη!

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:

1ος μάρτυρας: «Παράλογες οι φήμες περί ξυλοδαρμού»

Ένας από τους φίλους που βρίσκονταν στην παρέα της Σόνιας τη μοιραία νύχτα, μίλησε στο «Τούνελ».

Είπε πως εκείνο το βράδυ μετά τη δουλειά αποφάσισαν όλοι μαζί να πάνε για μπάνιο. Μπροστά από τον μάρτυρα προπορευόταν η μηχανή στην οποία η Σόνια ήταν συναναβάτιδα κι εκείνος ακολουθούσε με τη δική του και τη φίλη της.

Κάποια στιγμή τους είδε που έπεσαν και σταμάτησε κι αυτός. Η μηχανή του φίλου του είχε ανατραπεί σε μια λακούβα, αλλά σηκώθηκαν αμέσως και δεν έδειξαν να ανησυχούν για κάτι. Φαίνονταν μόνο να έχουν γρατζουνιές . Ο μάρτυρας δεν θυμόταν αν η Σόνια είχε ανασηκωθεί όσο η μηχανή ήταν σε κίνηση.Τελικά όπως είπε, μετά το συμβάν η παρέα έφτασε στην παραλία. Εκείνος βούτηξε και οι υπόλοιποι κοιτούσαν με τον φακό των τηλεφώνων τους, τα σημεία που είχαν χτυπήσει.

Λίγο αργότερα η φίλη του τον ενημέρωσε πως η Σόνια δεν αισθανόταν καλά. Στα επόμενα δέκα με δεκαπέντε λεπτά, κάλεσαν για ασθενοφόρο, κανείς δεν ανταποκρίθηκε και τελικά αποφάσισαν να πάνε στη Χώρα και να βρουν ένα ταξί. Όταν η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, ο γιατρός είπε ότι δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Σε ότι αφορά στις φήμες που ακούστηκαν στο νησί , ότι η Σόνια είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού πριν από το τροχαίο, ανέφερε πως είναι παράλογες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love - αποκάλυψη: Δεν φαντάζεστε ποια είναι η μητέρα του παιδιού του Δώρου! Πρώην πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού! (photos)

2η μάρτυρας: «Μου είπαν ότι η Σόνια δεν ξυπνούσε»

Η στενή φίλη της Σόνιας, βρισκόταν μαζί της και το μοιραίο βράδυ.

Όπως είπε μετά τη δουλειά συναντήθηκαν με δύο φίλους σε μπαράκι της Χώρας, ήπιαν ένα ποτό και αποφάσισαν όλοι μαζί να φύγουν για την παραλία, για νυχτερινό μπάνιο. Όταν έφυγαν από το μπαράκι για τα σπίτια τους για να βάλουν τα μαγιό τους, η μάρτυρας προσπάθησε να καλέσει τη Σόνια στο τηλέφωνο, χωρίς αποτέλεσμα. Τα δύο αγόρια πήραν με τις μηχανές τους τις κοπέλες από τα σπίτια τους και συναντήθηκαν ξανά στη διαδρομή προς την παραλία.

Κάποια στιγμή τους είδαν όπως προπορεύονταν να πέφτουν με την μηχανή. Η μάρτυρας είδε τη Σόνια και τον οδηγό να σηκώνονται γελώντας, να λένε ότι όλα ήταν καλά και να θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους. Στην παραλία ξεπλύθηκαν από τα αίματα και κάθισαν λίγο στις ξαπλώστρες.

«Μετά από κάποια ώρα που θέλαμε να φύγουμε, μου είπε ο Σύριος "αν μπορέσεις να ξυπνήσεις εσύ τη Σόνια, γιατί κοιμάται .."». Αυτό συνέβη κατά τις πέντε παρά. Η Σόνια δεν ξυπνούσε και τα αγόρια την ανέβασαν με την ξαπλώστρα πάνω στο δρόμο μέχρι που ήρθε το ταξί, γιατί ασθενοφόρο δεν βρισκόταν. Στο Κέντρο Υγείας μάλωνα όλο το βράδυ με τον γιατρό γιατί ισχυριζόταν ότι είναι μεθυσμένη , ενώ εγώ του έλεγα ότι δεν είναι και πως κάτι άλλο συμβαίνει».

Μάνα Σόνιας: «Θα φωνάζω κι από τον τάφο μου ότι δεν είναι Τροχαίο»

Μέσω της εκπομπής, η μητέρα της Σόνιας απηύθυνε δραματική έκκληση σε αυτόν που γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη στην κόρη της, να της πει την αλήθεια.Η ίδια δεν πείστηκε ποτέ ότι ο θάνατος της οφείλεται σε τροχαίο. Με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε στην εκπομπή τη στιγμή που η Σόνια την κάλεσε στο τηλέφωνο για να της πει πως την επομένη θα τη συναντούσε :«Ακούς αυτό το θρόισμα μανούλα; Αυτό είναι το εισιτήριο μου. Αύριο θα πιούμε μαζί καφέ». Η Σόνια όμως δεν έφτασε ποτέ στο πατρικό της.

Ανέφερε πως η κόρη της ήταν σε διάσταση με τον άντρα της και έκανε όνειρα για ένα νέο ξεκίνημα. Πήγε στην Σκιάθο για να εργαστεί ως σεφ, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τα φροντιστήρια των παιδιών της.

Λίγο πριν συμβεί το κακό της εκμυστηρεύτηκε μιλώντας μαζί της στο τηλέφωνο πως φοβόταν, χωρίς να της διευκρινίσει τι και ποιον.

Το εισιτήριο της επιστροφής της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με την μητέρα της χάθηκε από τη τσάντα της και δεν βρέθηκε ποτέ.

«Εάν δεν μάθω τι συνέβη στο παιδί μου, δεν θα φύγω από αυτόν τον κόσμο. Πιστεύω πως την σκότωσαν και θέλω να βρεθεί ο ένοχος. Χίλια δικαστήρια να αποφανθούν ότι ήταν τροχαίο, εγώ κι από τον τάφο θα φωνάζω Νικολούλη βρες την αλήθεια του παιδιού μου…».

Τέλος, ο δικηγόρος της οικογένειας, Χριστόφορος Γκλαβένος, δήλωσε πως «η σορός μιλάει. Τα ευρήματα της μιλούν. Η Σόνια όπως περιγράφεται και από την αξονική εξέταση που έγινε στο νοσοκομείο Βόλου, είχε υποστεί ένα σοβαρό κάταγμα στο κρανίο. Αυτό θα είχε σαν συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της για αρκετά λεπτά της ώρας, στη συνέχεια θα είχε ένα φωτεινό διάλειμμα και μετά θα τις ξανάχανε».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share