Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

O παράφορος έρωτας ενός νεαρού για 44χρονη μητέρα στην Άρτα: Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας! (video)

15 Φεβρουαρίου 2018 14:15
O παράφορος έρωτας ενός νεαρού για 44χρονη μητέρα στην Άρτα: Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας! (video)

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν στην Άρτα, όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί εναντίον ενός ζευγαριού και του παιδιού τους. Όπως αποδείχτηκε κίνητρο του δράστη ήταν το αρρωστημένο πάθος που έτρεφε για τη γυναίκα, εδώ και πολλά χρόνια.

Ήταν 21.35 το βράδυ. Ο 52χρονος σύζυγος, μαζί με τον μόλις 10 ετών γιο του, περίμενε τη γυναίκα του να σχολάσει από το σούπερ μάρκετ, όπου εργάζεται. Μόλις η μητέρα μπήκε στο αυτοκίνητο, ο 37χρονος άνδρας τους έκλεισε το δρόμο με το δικό του αμάξι κι άνοιξε πυρ εναντίον τους με κυνηγετική καραμπίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Σκότωσε τον σύντροφο της στο κρεβάτι! Τού έκοψε τα γεννητικά όργανα του έβγαλε τα σωθικά και τα έβαλε στην... κατάψυξη (Photos)

Στη συνέχεια, ο δράστης κατέβηκε και πυροβόλησε στη θέση του συνοδηγού, όπου καθόταν η γυναίκα, για την οποία εδώ και πολλά χρόνια έτρεφε... αρρωστημένο πάθος. Ευτυχώς εκείνη έσκυψε και γλίτωσε από τις σφαίρες που έπεφταν βροχή.

Παρά τον πανικό του, ο σύζυγος κατάφερε να απομακρυνθεί από την.... ενέδρα θανάτου. Ωστόσο ο δράστης συνέχιζε να πυροβολεί, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν. Οι εικόνες των...γαζωμένων αυτοκινήτων προκαλούν σοκ!

Η κινηματογραφική καταδίωξη του δράστη από την αστυνομία σταμάτησε 2.5 χλμ έξω από την πόλη της Άρτας, όπου κατάφεραν να τον στριμώξουν. Όταν εκείνος αρνήθηκε να παραδοθεί κι άνοιξε πυρ εναντίον τους, οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν. Από την άγρια μάχη δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ ο 37χρονος άνδρας έπεσε βαριά χτυπημένος στο έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - τραγικό: Κράζουν την Μαρίνα για την "απώλεια" του φίλου της: "Μέχρι και αυτή είχε γκόμενο"!

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας το παρελθόν αυτής της υπόθεσης μετράει χρόνια και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 37χρονου άνδρα. Όπως φαίνεται όμως, ο παράφορος έρωτάς του για την 44χρονη γυναίκα είχε γίνει πλέον...αιματηρή εμμονή!

Πηγή: star.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share