Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνοείται εδώ και 17 ημέρες ψαράς: Η δημόσια έκκληση της συζύγου του! (video)

13 Φεβρουαρίου 2018 15:46
Αγνοείται εδώ και 17 ημέρες ψαράς: Η δημόσια έκκληση της συζύγου του! (video)

Έκκληση να βρεθεί ο σύζυγός της, απηύθυνε μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η σύζυγος ενός 43χρονου ψαρά, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και 17 ημέρες.

Ο 43χρονος Φώτης που είναι πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, είχε βγει στον Θερμαϊκό με το αλιευτικό του και έριχνε τα δίχτυα του όταν «εξαφανίστηκε», με την οικογένειά του να περνά μερόνυχτα αγωνίας.

Η Ειρήνη, σύζυγος του Φώτη, μιλώντας στην εκπομπή, περιέγραψε τι συνέβη την μοιραία ημέρα:

«Έφυγε 4 το απόγευμα από το σπίτι για να έρθει στο καΐκι και να ρίξει τα δίχτυα του. Κάποιοι ψαράδες βρήκαν το καΐκι να μην έχει σωστή πορεία και έκανε κύκλους. Είδαν ότι κάτι δεν πάει καλά , πλησιάσανε και διαπίστωσαν πως ο Φώτης δεν ήταν πάνω στο καΐκι. Ο καιρός ήταν πολύ καλός γι΄αυτό και υπήρχαν πολλά σκάφη στη θάλασσα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε την Έφη Πίκουλα; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα (Photos)

Όπως είπε, «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Είναι πάρα πολλές ημέρες για να ελπίζουμε ότι ζει. Δυστυχώς! Αλλά θέλω να τον βρω τουλάχιστον. Να μη χαθεί έτσι ένας άνθρωπος».

Μάλιστα τόνισε πως «τις πρώτες τρεις ημέρες έγιναν έρευνες από τον λιμενικό, βούτηξαν δύτες, πέταξε ελικόπτερο χωρίς να βρεθεί τίποτα. Από τις πρώτες 3-4 ημέρες που έγιναν εντατικές έρευνες, μετά ανέλαβαν εθελοντές και το περιπολικό κάνει περιπολία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η Ξένια των Rec μπορεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και εμείς μπήκαμε στο εντυπωσιακό της σπίτι! (photos).

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 43χρονος την ώρα που έριχνε τα δίχτυα πρέπει να μάγκωσε το πόδι του ενώ βρέθηκε και κηλίδα αίματος. Όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο Φώτης παρασύρθηκε, χτύπησε το κεφάλι του και έπεσε στο νερό.

Πηγή: star.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share