Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικτός θάνατος για τον Θανάση Γεωργακόπουλο!

8 Φεβρουαρίου 2018 13:55
Φρικτός θάνατος για τον Θανάση Γεωργακόπουλο!

Ο θάνατος του Θανάση Γεωργακόπουλου συγκλονίζει τον Πύργο. Ο γιος του, έκανε τα πάντα για να αποτρέψει την τραγωδία...

Τραγικό θάνατο βρήκε μέσα στο δωμάτιό του ο 64χρονος Θανάσης Γεωργακόπουλος χθες το μεσημέρι, λίγο μετά τις 12:30, στην οδό Τ.Πετροπουλου στον Πύργο, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στον χώρο από αδιευκρίνιστη αιτία.

‘Ηταν λίγο μετά τις 12.30, όταν οι καπνοί που αναδίδονταν από το δωμάτιου του 64χρονου, έγιναν αντιληπτοί από τον 23χρονο γιο του, οποίος ανησύχησε και ειδοποίησε φιλικό του γειτονικό πρόσωπο για να δει τι συμβαίνει.

Αμφότεροι έφτασαν έξω από την πόρτα του δωματίου και προσπάθησαν να την ανοίξουν, αλλά ήταν κλειδωμένη, όπως και η μπαλκονόπορτα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική για να δοθεί λύση, και λίγα λεπτά μετά οι πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να σβήσουν τις δύο μικρές εστίες φωτιάς στην άκρη του κρεβατιού του.

Για τον 64χρονο, όμως, ήταν αργά πια, καθώς κείτονταν δίπλα στο κρεβάτι του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα και ασθενοφόρο του ΕΑΚΒ, όπου και διαπιστώθηκε ότι ο 63χρονος είχε καταλήξει, πιθανότατα εξαιτίας αναθυμιάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 παρασκήνιο: Θερμό επεισόδιο με Χαλικιά - Ξένια μετά την αποχώρηση! Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια

Εικόνες από το σπίτι της τραγωδίας



Ήδη έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου του 63χρονου, ενώ το Ανακριτικό της Τροχαίας διερευνά τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Στο σημείο βρέθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα της ΠΥ Πύργου με επικεφαλής τον υποδ/κτή Κ.Κατσαριώτη, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο άρτι προαχθείς Γενικός Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Δυτικής Ελλάδας και μέχρι πρότινος διοικητής της ΠΥ Πύργου, Γιάννης Πετρούτσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες: Βγήκε από την εντατική και έμαθε την φρικτή αλήθεια ο πατέρας που έχασε γυναίκα και κόρη στο τροχαίο της Κρήτης!

«Με ειδοποίησε ο γιος του να ανέβουμε πάνω και μπαίνοντας στο σπίτι, είδαμε καπνούρα. Ανεβήκαμε γρήγορα πάνω και είδα την πορτα του δωματίου μαυρισμένη και κλειδωμένη. Άρχισα να φωνάζω “Θανάση, Θανάση” αλλά τίποτα. Δοκίμασα να βάλω άλλο κλειδί αλλά είχε κλειδί από πίσω. Δοκίμασα να ανοίξω απέξω, έδωσα μια κλοτσιά αλλά τίποτα και μετά ειδοποιήσαμε την Αστυνομία», ειπώθηκε από αυτόπτη μάρτυρα στην εφ. «Πατρίς».

Ο θάνατος του 64χρονου Θανάση Γεωργακόπουλου, συνταξιούχου δημοτικού υπαλλήλου στον Πύργο, προκάλεσε αναστάτωση και σκόρπισε τη θλίψη στη γειτονιά, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη γειτονιά αλλά και στην πόλη του Πύργου γενικότερα για τον αγνό και καλοσυνάτο του χαρακτήρα.

Πηγή: patrisnews.com, ilialive.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share