Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Έπαιξαν ξύλο για το... κομμένο ρεύμα!

8 Φεβρουαρίου 2018 09:23
Ηράκλειο: Έπαιξαν ξύλο για το... κομμένο ρεύμα!

Ούτε που φανταζόταν τι θα ζούσε ένας υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ, στο Ηράκλειο Κρήτης, κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Σε μία γειτονιά της πόλης, διαδραματίστηκαν χθες πρωτόγνωρες σκηνές, όταν συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ πήγε σε σπίτι για να ελέγξει εάν το ρεύμα εξακολουθεί να είναι κομμένο ή όχι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τατουάζ": Φωτιά το σημερινό επεισόδιο! Το νέο στοιχείο που ανακαλύπτει η Τατιάνα και το πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω - κάτω!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Βρέντζος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, το ρεύμα στο συγκεκριμένο σπίτι ήταν κομμένο λόγω χρέους.

Έτσι, το συνεργείο πήγε για να ελέγξει εάν παραμένει κομμένο. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος καταναλωτής είχε συνδέσει παράνομα το ρεύμα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο καταναλωτής, όπως καταγγέλλει ο κ. Βρέντζος, βιαιοπράγησε εναντίον ενός υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ.

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου εκεί κατατέθηκαν μηνύσεις, τόσο από τον υπάλληλο της επιχείρησης για τον ξυλοδαρμό, όσο και από την επιχείρηση για το αδίκημα της ρευματοκλοπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η κοροϊδία της παραγωγής στους τηλεθεατές, το καρφί της Σπυροπούλου σε συμπαίκτριά της και η "ψωνισμένη" Μελίνα! Ποια ομάδα κέρδισε και ποια αποχώρησε;

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του καταναλωτή και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

«Τέτοια περιστατικά είναι απολύτως καταδικαστέα», τονίζει ο κ. Βρέντζος.

Πηγή: ekriti

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share