Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Γολγοθάς του 7χρονου Παναγιωτάκη: Επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα! (video)

5 Φεβρουαρίου 2018 16:08
Ο Γολγοθάς του 7χρονου Παναγιωτάκη: Επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα! (video)

Οι δυσκολίες δεν έχουν τέλος για τον μικρό Παναγιώτη από τη Λιβαδειά. Άλλαξε το θεραπευτικό πλάνο και ανέβηκε το κόστος για το ταξίδι σωτηρίας...

Νέα έκκληση για βοήθεια έκανε η μητέρα του 7χρονου Παναγιώτη από τη Λιβαδειά μέσα από το κεντρικό δελτίο του Star μετά την δυσάρεστη εξέλιξη για την υγεία του παιδιού της. Ο μικρός Παναγιώτης λίγο πριν την μεταφορά του στο Memorial της Αμερικής, όπου θα του χορηγηθεί ένα εμβόλιο που μπορεί να τον σώσει σε ποσοστό 80%, εμφάνισε νευροβλάστωμα στο κεφάλι, το οποίο αφαιρέθηκε επιτυχώς, μετά από μία λεπτή χειρουργική επέμβαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο σοκ στην Μεσσηνία: Νεκρό ένα 27χρονο παλικάρι: Τραγικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας! (photos)

Μετά από τις δυσμενείς εξελίξεις στην υγεία του 7χρονου, οι γιατροί του Memorial άλλαξαν θεραπευτικό πλάνο, ζητώντας επιπλέον 215 χιλιάδες δολάρια για θεραπεία πριν την χορήγηση του εμβολίου.

Το ποσό των 335 χιλιάδων ευρώ που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι γονείς από δωρεές πολιτών δεν είναι αρκετό. Το συνολικό κόστος της θεραπείας στην Νέα Υόρκη είναι 550 χιλιάδες δολάρια.

Το παιδί πρέπει να βρίσκεται 6 Φεβρουαρίου στην Αμερική και με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα ο πατέρας Σπύρος Τσολάνας έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η θεραπεία, σύμφωνα με τους γονείς του Παναγιώτη, δεν είναι πειραματική οπότε μπορεί το υπόλοιπο του ποσού να καλυφθεί από τον ΕΟΠΥΥ. Η αρνητική απάντηση από τον ΕΟΠΠΥ οδήγησε την οικογένεια στην απελπισία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πνίγηκε μέσα στην πισίνα κολυμβητηρίου η Σέμελη Αντύπα: Το ξέσπασμα της μητέρας της!

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέτας ασχολήθηκε με την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη και μέσα από το δελτίο του Star διαβεβαίωσε την μητέρα πως μόλις σταλεί από τους γιατρούς το χαρτί που θα αποδεικνύει πως δεν πρόκειται για πειραματική θεραπεία το ανώτατο υγειονομικό συμβούλιο θα συνεδριάσει εκτάκτως για να εγκρίνει το ποσό. Δείτε την σύνδεση με Λονδίνο με την μητέρα Καλλιόπη Τσολάνα αλλά και την παρέμβαση του βουλευτή:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share