Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας στην Κρήτη: Πέθανε λίγες ώρες μετά την κηδεία της γυναίκας του!

5 Φεβρουαρίου 2018 14:00
Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας στην Κρήτη: Πέθανε λίγες ώρες μετά την κηδεία της γυναίκας του!

Μία πραγματική ιστορία αγάπης που προκαλεί συγκίνηση, διαδραματίστηκε στην Κρήτη. Ο λόγος για ένα ζευγάρι που μετά από 67 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, διανθισμένη με μπόλικη αγάπη, αγωνίες, λύπες, αλλά και χαρές, ξεκίνησε για το δικό του ταξίδι που σίγουρα δεν είναι μοναχικό...

Ακόμη και στη «δύση» της ζωή τους η γιαγιά Αδαμαντία και ο παππούς Μανόλης, που είχαν δεχτεί ένα δυνατό «χαστούκι», χάνοντας το μοναχογιό τους, Βασίλη, έφυγαν και μάλιστα μαζί, αποδεικνύοντας τελικά ότι ούτε ο θάνατος στάθηκε ικανός για να τους χωρίσει. Είναι συγκλονιστικά τα όσα αναφέρει ο εγγονός Βαγγέλης Παρασύρης εξιστορώντας με τον πιο γλαφυρό τρόπο εκείνα που συνέβησαν τα προηγούμενα 24ώρα.Η καρδιά σφίγγεται όταν ο εγγονός αναφέρει ότι ελάχιστες ώρες πριν την κηδεία της γιαγιάς του, ο 95χρονος άντρας της που ήταν συνεχώς στο πλάι της ,»έφυγε» τελικά από τη ζωή, μην αντέχοντας, τον ανείπωτο πόνο απ’ την απώλεια της συζύγου της και μην… θέλοντας τελικά να αφήσει μόνη την «Κυρά» του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (05-11/02) από την Άση Μπήλιου!

Ενώ ανατριχίλα προκαλεί και το γεγονός ότι η κηδεία τους έγινε στην εκκλησία που πριν από 67 χρόνια η μερακλίνα Αδαμαντία και ο καλοσυνάτος Μανόλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο εγγονός για το ζευγάρι που έφυγε μαζί
«Όλα ήταν έτοιμα για την κηδεία της Γιαγιάς μου Αδαμαντίας Ζερβού ετών 85, που είχε προγραμματιστεί στις 11 το πρωί στις 3- 2-2018 στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου.Τα παιδιά της, τα αδέρφια, τα εγγόνια της και πολύς κόσμος πέρασαν να συλλυπηθούν. Η ανθοστήλη του παππού μου Μανόλη Ζερβού (Μελίτακας) 95 ετών στο προσκέφαλο της, και όλη την ημέρα 2- 2- 2018 δεχόταν τα συλλυπητήρια από τους ανθρώπους που ήρθαν στο σπίτι του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην showbiz: Παίρνουν διαζύγιο μετά από τα 13 χρόνια!

Κάποιες στιγμές δάκρυζε και αναρωτιόταν τι θα απογίνει τώρα χωρίς την Κυρά του. Τα ξημερώματα και ώρα 3 το πρωί στις 3-2-2018 έφυγε από τη ζωή και ο παππούς μου, δεν ήθελε να την αφήσει μοναχή, ήθελε να βρουν μαζί τον αγαπημένο μοναχογιό τους Βασίλη.

Στην εκκλησία που παντρεύτηκαν πριν 67 χρόνια, έγινε και η κηδεία τους στις 14:00 τελικά. Όλοι εμείς σας ευχαριστούμε για όλα και θα σας τιμούμε όσο μπορούμε. Καλό παράδεισο να έχετε.»

Πηγή: neakriti.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share