Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Κλειστά σχολεία και χιονοδρομικό στο Πήλιο από την έντονη χιονόπτωση

24 Ιανουαρίου 2018 11:10
Κλειστά σχολεία και χιονοδρομικό στο Πήλιο από την έντονη χιονόπτωση

Από τα ξημερώματα, τόσο στο κεντρικό, όσο και στο ανατολικό Πήλιο, πέφτει πυκνό χιόνι ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές, όπως στα Καλά Νερά, ενώ από τη σφοδρή χιονόπτωση έκλεισε για σήμερα και το Χιονοδρομικό Κέντρο.

Έντονη χιονόπτωση σημειώνεται από την Πορταριά και πάνω, ενώ το ύψος του χιονιού έχει φθάσει το ένα μέτρο στα Χάνια. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, αφού αποχιονίζονται συνεχώς από 6 οχήματα που ρίχνουν και αλάτι, αλλά είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στον δρόμο Βόλου–Ζαγοράς, στο τμήμα από Αλυκόπετρα μέχρι και Καράβωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef 2: Εξοργισμένος ο Κοντιζάς με κίνηση παίκτη μπροστά στις κάμερες! Του έβαλε τις φωνές (video)

Χιόνι πέφτει και στο ανατολικό Πήλιο και στα λευκά έχουν ντυθεί η Ζαγορά, το Πουρί, η Τσαγκαράδα και οι Μηλιές, ενώ τα σχολεία σε αυτές τις περιοχές έμειναν κλειστά. Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Μαγνησίας δεν κατάφεραν να φθάσουν σήμερα λόγω του χιονιού σε Ζαγορά, Τσαγκαράδα, Πινακάτες, Βυζίτσα και Μηλιές και επέστρεψαν στον Βόλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Γλέντι μέχρι τέλους στο Twitter! "Ένας είναι ο βασιλιάς της ατομικής ασυλίας"

Στα ορεινά του Αλμυρού το χιόνι έχει φτάσει ήδη τα 30 εκατοστά στην Ανάβρα, αλλά ο δρόμος αποχιονίζεται και παραμένει ανοιχτός.

Στον Βόλο βρέχει κατά διαστήματα, το κρύο είναι έντονο και η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας στις 8 το πρωί ήταν μόλις στους 3 βαθμούς.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share