Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Ιατρού - Ειρήνη Λαγούδη: Δύο νεκρές μητέρες (εντός των αυτοκινήτων τους) στην ίδια περιοχή μέσα σε λίγους μήνες! Μυστήριο και τρόμος...

20 Ιανουαρίου 2018 15:52
Μαρία Ιατρού - Ειρήνη Λαγούδη: Δύο νεκρές μητέρες (εντός των αυτοκινήτων τους) στην ίδια περιοχή μέσα σε λίγους μήνες! Μυστήριο και τρόμος...

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή πριν από δέκα ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό της κοντά στο Αγρίνιο!

Με το που έγινε γνωστή η είδηση το μυαλό πολλών πήγε σε μια αντίστοιχη τραγωδία λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα ανήμερα το Πάσχα, όταν η Μαρία Ιατρού βρήκε και εκείνη τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της λίγο πιο μακριά και συγκεκριμένα στην Αμφιλοχία!

Μέχρι σήμερα και οι δύο υποθέσεις δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για ατύχημα, αυτοκτονία ή δολοφονία! Αν και πολλά συνηγορούν στο τελευταίο! Αλήθεια πόσοι θυμάστε την τραγωδία με την 36χρονη Μαρία Ιατρού;

Ο βυθός της θάλασσας του Αμβρακικού κόλπου έξω από την Αμφιλοχία, έκρυβε το μακάβριο μυστικό της όμορφης Μαρίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Ποιοι Έλληνες θα κλειθούν να πληρώσουν πρόστιμο που αγγίζει τα 1.000 ευρώ;

Μοτοσικλετιστής που περνούσε από τον επαρχιακό δρόμο της περιοχής του Αγίου Γεωργίου το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Απριλίου, μετά από μια επικίνδυνη στροφή, είδε στο δρόμο σημάδια από φρενάρισμα και από κάτω στην πλαγιά την πινακίδα και τον προφυλακτήρα ενός αυτοκινήτου. Κατάλαβε ότι κάποιο τροχαίο είχε συμβεί εκεί, πήρε την πινακίδα και την παρέδωσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο κλιμάκιο της τροχαίας και του Λιμενικού Αμφιλοχίας. Δύτης εντόπισε σε βάθος τεσσάρων μέτρων, το ασημί Volkswagen και μέσα τη σορό της άτυχης 36χρονης δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε με σπασμένο παρμπρίζ και χτυπημένη την οροφή. Σύμφωνα με τιςεκτιμήσεις πρέπει να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, να ξέφυγε από το δρόμο και να έπεσε στη θάλασσα! Ωστόσο μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει μάθει την αλήθεια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πέθανε ο...

Το μεγαλύτερο μυστήριο είναι ότι εντελώς ξαφνικά η Μαρία Ιατρού είχε αφήσει την οικογένειά της στο Λουτράκι για να επισκεφτεί κάποιον ξάδελφό της στην Θεσπρωτία! Τελικά δεν έφτασε ποτέ!

Μπορεί να συνδέεται ο θάνατό της με τον αντίστοιχο της 44χρονης από το Μεσολόγγι! Το πιο πιθανό είναι όχι, όμως σε πολλούς ντόπιους κατοίκους είναι το πρώτο πράγμα που τους ήρθε στο μυαλό μετά την τραγωδία με την Ειρήνη Λαγούδη!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share