Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Μυστήριο με το λάπτοπ που πήγε για επισκευή η 44χρονη! Δεν ανήκει στο θύμα αλλά ...

17 Ιανουαρίου 2018 10:18
Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Μυστήριο με το λάπτοπ που πήγε για επισκευή η 44χρονη! Δεν ανήκει στο θύμα αλλά ...

Στο φως οι λεπτομέρειες που ζωντανεύουν τις τελευταίες κινήσεις της άτυχης μητέρας στην Αθήνα, λίγο πριν ταξιδέψει για να συναντήσει το θάνατο...

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα μετά τη σχετική αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Η Ειρήνη Λαγούδη 44 χρόνων, λίγο πριν επιστρέψει στο χωριό της το πρωί της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου, άφησε σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα, ένα λάπτοπ και το κινητό της τηλέφωνο γιατί είχαν παρουσιάσει βλάβη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση βόμβα: Επιπλέον χαράτσι 650 ευρώ σχεδόν για όλους!

Η οθόνη του κινητού είχε σπάσει και επέμενε για άμεση αντικατάσταση γιατί βιαζόταν. Η βλάβη που παρουσίαζε το λάπτοπ δεν ήταν δυνατόν να επισκευαστεί άμεσα, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών.

Την επομένη Πέμπτη 4 του μήνα, η Λαγούδη λίγο πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής, παρέλαβε το κινητό και άφησε τον αριθμό τηλεφώνου της για να την ειδοποιήσουν όταν θα ήταν έτοιμο το λάπτοπ.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος την αναγνώρισαν από τις φωτογραφίες που προβλήθηκαν στην τηλεόραση. Βλέποντας ότι κανείς δεν αναζητούσε το λάπτοπ, ειδοποίησαν την Ασφάλεια στην περιοχή Γέρακα, όπου και παρέδωσαν τον φορητό υπολογιστή για περαιτέρω έρευνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Τι θα συμβεί στον κόλπο σας αν σταματήσετε να έχετε σεξουαλικές επαφές!

Η ίδια δεν διευκρίνισε στους τεχνικούς αν το λάπτοπ ήταν δικό της ή άλλου προσώπου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήκει στην κόρη της αλλά τελευταία το χειριζόταν και εκείνη και για το λόγο αυτό θα εξεταστεί από το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: anikolouli.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share