Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Χαμός σε πολυκατοικία στην Λάρισα: Κλειδώνουν σε ασανσέρ όσους δεν πληρώνουν κοινόχρηστα! (video)

16 Ιανουαρίου 2018 14:44
Χαμός σε πολυκατοικία στην Λάρισα: Κλειδώνουν σε ασανσέρ όσους δεν πληρώνουν κοινόχρηστα! (video)

Μετά τον θόρυβο για την απόφαση ενοίκων πολυκατοικίας στη Λάρισα, έρχονται και οι εικόνες. Μόνο όσοι χρωστούν λιγότερα από 100 ευρώ στα κοινόχρηστα μπορούν να χρησιμοποιούν το ασανσέρ...

Σκληρές ποινές για όσους δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα, αποφάσισε η γενική συνέλευση ενοίκων κεντρικής πολυκατοικίας στη Λάρισα, με 74 διαμερίσματα και πολλές επαγγελματικές στέγες.

Τοποθέτησαν κλειδαριά στην πόρτα του ανελκυστήρα και έδωσαν κλειδιά μόνο σε όσους είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τι δουλειά είχε η 44χρονη στον Γέρακα λίγες μέρες πριν το μοιραίο; Η μεγάλη αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη!

Μόνο λοιπόν με ειδικό κλειδί το ασανσέρ μπορεί να κληθεί και να χρησιμοποιηθεί. Όποιος το έχει, αφού μπει στον ανελκυστήρα το ξαναχρησιμοποιεί για να επιλέξει τον όροφο.

Το κλειδί για χρήση του ασανσέρ παίρνουν όσοι ιδιοκτήτες και ένοικοι χρωστούν λιγότερα από 100 ευρώ κοινόχρηστα!

Το σύστημα αυτό τοποθετήθηκε με απόφαση της γενικής συνέλευσης πριν από μία εβδομάδα σε κεντρική πολυκατοικία στη Λάρισα ως μέσο πίεσης για τους… κακοπληρωτές.

Στην συγκεκριμένη οικοδομή στεγάζονται 74 διαμερίσματα και γραφεία και οι κακοπληρωτές σύμφωνα με τους διαχειριστές χρωστούν τετραψήφια ποσά.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει πάντως και νέα συνέλευση για να βρεθεί λύση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυσάρεστη εξέλιξη με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν σε συνείδηση αλλά...

Σύμφωνα με πληροφορίες από τεχνικό ανελκυστήρων σε ακόμη 4 πολυκατοικίες στη Λάρισα το ασανσέρ λειτουργεί μόνο με ειδικό κλειδί.

Έτσι κλειδώνουν το ασανσέρ στη Λάρισα

Πηγή: onlarissa.gr

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share