Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τι δουλειά είχε η 44χρονη στον Γέρακα λίγες μέρες πριν το μοιραίο; Η μεγάλη αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη!

16 Ιανουαρίου 2018 14:37
Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τι δουλειά είχε η 44χρονη στον Γέρακα λίγες μέρες πριν το μοιραίο; Η μεγάλη αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη!

Στο φως οι λεπτομέρειες που ζωντανεύουν τις τελευταίες κινήσεις της άτυχης μητέρας στην Αθήνα, λίγο πριν ταξιδέψει για να συναντήσει το θάνατο...

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα μετά τη σχετική αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυσάρεστη εξέλιξη με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν σε συνείδηση αλλά...

Η Ειρήνη Λαγούδη 44 χρόνων, λίγο πριν επιστρέψει στο χωριό της άφησε σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα, ένα λάπτοπ και το κινητό της τηλέφωνο γιατί είχαν παρουσιάσει βλάβη.

Η οθόνη του κινητού είχε σπάσει και επέμενε για άμεση αντικατάσταση γιατί βιαζόταν. Η βλάβη που παρουσίαζε το λάπτοπ δεν ήταν δυνατόν να επισκευαστεί άμεσα, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών.

Την επομένη η Λαγούδη λίγο πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής, παρέλαβε το κινητό και άφησε τον αριθμό τηλεφώνου της για να την ειδοποιήσουν όταν θα ήταν έτοιμο το λάπτοπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Τι βρέθηκε στο Viber της 44χρονης μητέρας;

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος την αναγνώρισαν από τις φωτογραφίες που προβλήθηκαν στην τηλεόραση. Βλέποντας ότι κανείς δεν αναζητούσε το λάπτοπ, ειδοποίησαν την Ασφάλεια στην περιοχή Γέρακα, όπου και παρέδωσαν τον φορητό υπολογιστή για περαιτέρω έρευνα.

Η ίδια δεν διευκρίνισε στους τεχνικούς αν το λάπτοπ ήταν δικό της ή άλλου προσώπου.

Πηγή: anikolouli.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share