Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Το υπέρογκο ποσό που είχε δανείσει η 44χρονη στον γιατρό!

16 Ιανουαρίου 2018 09:11
Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Το υπέρογκο ποσό που είχε δανείσει η 44χρονη στον γιατρό!

Μυστήριο δίχως τέλος με τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, με τις αποκαλύψεις που έρχονται στο "φως" να είναι συνεχείς και ραγδαίες! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατο της κοπέλας οφείλεται σε αυτοκτονία!

Οι ανατροπές όμως διαδέχονται η μία την άλλη με την υπόθεση να περιπλέκεται και όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Το κινητό της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, ακόμα δεν έχει βρεθεί. Μάλιστα, αν και έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αν δεν βρεθεί η τηλεφωνική συσκευή της άτυχης γυναίκας, δεν θα μπορέσουν να το αξιοποιήσουν, καθώς δεν θα μπορέσουν να βρουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολλόγι: Δύο οι δολοφόνοι της 44χρονης Ειρήνης; Νέα ανατροπή στην υπόθεση!

Όπως αναφέρουν επίσης αστυνομικές, η 44χρονη λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε στείλει από το κινητό της δύο μηνύματα: ένα προς τον αδελφό της, από τον οποίο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της και να τους δώσει τους κωδικούς (PIN) των τραπεζικών της καρτών και ένα προς τον γιατρό-σύντροφό της όπου έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Δείτε επίσης: Στο στόχαστρο του Εγκέλαδου βρέθηκε η Αττική! Πόσα ρίχτερ ήταν τελικά ο σεισμός που τάραξε τους Αθηναίους;

Σε ό,τι αφορά το πρώτο μήνυμα, ο αδελφός της είναι κατηγορηματικός ότι δεν έλαβε ποτέ κάτι τέτοιο.

Η 44χρονη είχε δανείσει στον γιατρό 100.000 ευρώ;

Εντωμεταξύ, μία νέα αποκάλυψη γύρω από τη θυελλώδη σχέση της με τον γιατρό έρχεται, σύμφωνα με όσα δήλωσε ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει η οικογένειά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει κορυφαίος σεισμολόγος για την σεισμό στην Αττική! Τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες;

Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ο ερευνητής ανακάλυψε ότι η άτυχη 44χρονη είχε δανείσει στον γιατρό ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα ο ερευνητής κ. Κώστας Σπύρου, οι έρευνες που διεξήχθησαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης έδειξαν ότι η γυναίκα είχε δώσει στον γιατρό το ποσό των 100.000 ευρώ, κάτι που ωστόσο μένει να αποδειχθεί.

Παράλληλα, ο ερευνητής χαρακτήρισε τον θάνατο της Ειρήνης ως άγρια δολοφονία, στην οποία συμμετείχαν δύο άτομα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share