Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δημόσια έκκληση: "Κάντε κάτι, ο δρόμος αυτός σκοτώνει ανθρώπους !"

6 Ιανουαρίου 2018 10:10
Δημόσια έκκληση:

Σπαρακτική έκκληση από την οικογένεια που θρηνεί δυο νεκρούς και αγωνιά για δυο ακόμα ανθρώπους της μετά το τραγικό τροχαίο στο ΒΟΑΚ!

Με τον πόνο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους και την αγωνία για τι θα φέρουν οι επόμενες ώρες οι δυο γιαγιάδες της οικογένειας της άτυχης Μαρίας περνούν ώρες αγωνίας στο ΠΑΓΝΗ περιμένοντας ένα νέο για την κατάσταση της υγείας του 48χρονου Νίκου πατέρα της οικογένειας από την Τήλο και στηρίζουν το 15χρονο κορίτσι που δεν γνωρίζει ακόμα το κακό που βρήκε την οικογένεια της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - σοκ: Συγκρούστηκαν δύο αεροπλάνα σε πασίγνωστο αεροδρόμιο!

Οι δυο γυναίκες κατέφτασαν από την Τήλο μετά το τραγικό δυστύχημα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταθούν στο πλευρό της 15χρονης η οποία μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει ότι έχασε τη μητέρα και την αδερφή της στο τραγικό αυτό δυστύχημα. Το κορίτσι ψυχολογικά είναι ιδιαίτερα καταπονημένο ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση από τους γιατρούς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τα ορθοπεδικά τραύματα που φέρει.

Οι ίδιες μιλώντας στους δημοσιογράφους της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" ανέφεραν μεταξύ άλλων " Κάντε κάτι, ο δρόμος αυτός σκοτώνει ανθρώπους. Οι δικοί μας δεν γυρίζουν πίσω. χάσαμε δυο ανθρώπους, έχουμε έναν άνθρωπο να χαροπαλεύει και ένα κορίτσι σε τραγική κατάσταση, ας μη ζήσει άλλη οικογένεια αυτό που ζούμε εμείς τώρα".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - αποκλειστικό: Αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια μπαίνει στο ριάλιτι! Τα πάνω κάτω

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει οι σοροί μάνας και κόρη έφυγαν χτες για την Ρόδο όπου θα παραμείνουν μέχρι την Παρασκευή που θα γίνει η κηδεία τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share