Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη - σοκ: "Οι σατανιστές δεν αυτοκτονούν αλλά..." - Ανατροπή δεδομένων στο μυστηριώδες θάνατο του ζευγαριού στην Κεφαλονιά!

5 Ιανουαρίου 2018 14:03
Αποκάλυψη - σοκ:

Η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα για το τι πραγματικά συνέβη μέσα στη βίλα της Κεφαλονιάς.

Κομβικό στοιχείο είναι το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένεται να δείξουν εάν οι δύο νέοι είχαν κάνει χρήση τοξικών ουσιών ή εάν προχώρησαν σε αυτήν την πράξη έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης.

Ο Βαγγέλης Κουτρουμπέλης, πρώην εωσφοριστής, ερευνητής και δημοσιογράφος, ο οποίος βοήθησε τις Αρχές στην εξιχνίαση της υπόθεσης των σατανιστών της Παλλήνης, μιλά στο iefimerida και δίνει σημαντικές πληροφορίες για τη διπλή αυτοκτονία στην Κεφαλονιά.

Αμφισβητεί ότι οι δύο νέοι πραγματοποίησαν σατανιστική τελετή, τονίζει ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν εάν προχώρησαν στην πράξη τους χωρίς να έχουν επίγνωση για το τι κάνουν και αφήνει ανοιχτά τα ενδεχόμενα να ανήκαν σε επικίνδυνη παραθρησκευτική σέχτα ή να έπεσαν θύματα πραγματικών σατανιστών που γνώριζαν την παραβατική συμπεριφορά του 30χρονου Γερμανού και τους παγίδευσαν στο νησί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Η μεγάλη αποκάλυψη της Αποστολίας Ζώη! "Γι' αυτό σκοτωνόμουν με τον Γιώργο Μαυρίδη"!

Όπως εξηγεί:
«Αρχικά φαίνεται ότι η ενασχόλησή τους με τον σατανισμό είναι δεδομένη. Όμως υπάρχουν κάποια παράδοξα στην υπόθεση. Ο χώρος που έγιναν οι αυτοχειρίες δεν έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που παραπέμπουν σε μία σατανιστική τελετή θυσίας κατά το πρότυπο των σατανιστών. Δηλαδή δεν υπήρχαν τα σύμβολα, δεν υπήρχε ο καθαγιασμός των οργάνων, ακόμα και το μαχαίρι που έμπηξε στην καρδιά του δεν δείχνει ότι είχε περάσει από τη διαδικασία και το τυπικό που περιλαμβάνονται σε αυτού του είδους τις προετοιμασίες.

Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να θεωρηθεί πιθανό είναι να έχασαν τον έλεγχο και αυτό θα το αποδείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Από την άλλη πλευρά, τώρα, εάν οι τοξικολογικές εξετάσεις δείξουν ότι δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, πραγματικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Δεν πας σε μία περιοχή χωρίς να σε συνδέει τίποτα και χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις κατά το σατανιστικό τυπικό και να κάνεις τελετή. Πρέπει να σε συνδέει ενεργειακά κάτι με τον χώρο. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές. Εάν λοιπόν πήραν ψυχοτρόπες ουσίες, η υπόθεση είναι απλή. Εάν όχι, περιπλέκεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββατοκύριακο με Άρη και Δία στον Σκορπιό: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (video)


Ο Βαγγέλης Κουτρουμπέλης, πρώην εωσφοριστής

«Ότι ο 30χρονος ήταν ο μέντορας της κοπέλας είναι δεδομένο. Πάντα οι καθοδηγητές εκμεταλλεύονται τα νεότερα άτομα. Δημιουργούν δεσμούς αίματος για να υπάρχει εξάρτηση. Στον σατανισμό, όμως, δεν έχουμε αυτοκτονίες, όπως υπάρχουν σε άλλες σέχτες, που εκεί αυτοκτονούν ομαδικά. Οι σατανιστές επιλέγουν θύματα να θυσιάσουν και όχι να θυσιαστούν. Στις μεγάλες γιορτές του σατανισμού γίνονται θυσίες ανθρώπων και ζώων. Όχι αυτοθυσίες. Το να θυσίαζε ο 30χρονος την κοπέλα θα ήταν κατανοητό στους σατανιστικούς κύκλους. Όχι όμως να βάλει τέλος στη ζωή του. Εάν δεν έχουν κάνει χρήση, υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία, οι Αρχές θα πρέπει να επεκτείνουν και αλλού τις έρευνές τους. Το θέμα της αυτοχειρίας δεν είναι έτσι όπως φαίνεται».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share