Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκαριστική μαρτυρία για το έγκλημα στη Σπάρτη: Του έριξε μπουνιά για θάνατο!

4 Ιανουαρίου 2018 10:49
Σοκαριστική μαρτυρία για το έγκλημα στη Σπάρτη: Του έριξε μπουνιά για θάνατο!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Σπάρτης, ο θάνατος 61χρονου ιδιοκτήτη μπαρ έπειτα από ξυλοδαρμό.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης που ανήκε στο θύμα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της άγριας συμπλοκής φέρεται να είναι μία γυναίκα.
Αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του θύματος, αποκάλυψε πώς έγινε το φονικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αληθινή εξομολόγηση: «Χώρισα τον φίλο μου λόγω της περίεργα κοντινής σχέσης με την αδερφή του»

«Οι άνθρωποι ήρθαν μέσα και έψαχναν για φασαρία. Του έβριζαν τα παιδιά και τον προκαλούσαν. Τους είπε να βγουν έξω να τα πούνε (και να ηρεμήσουν τα πνεύματα). Βγήκε ο ιδιοκτήτης, βγήκε και ο αδελφός του, βγήκα κι εγώ.

Εκείνη την ώρα φώναξε ο Γιώργος (ο ιδιοκτήτης), φέρτε τα μπουφάν των παιδιών (των Γεωργιανών) για να φύγουν. Τα φέραμε και έπεσε το μπουφάν του ενός. Ο αδελφός του Γιώργου δίνει το μπουφάν στον έναν και τους είπε "πάρτε το ρε φίλε και φύγετε". Τότε ο Γεωργιανός του τραβάει μια μπουνιά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας και προσθέτει:

«Από εκεί και πέρα καταλαβαίνετε τι έγινε. Εγώ προσπάθησα να τον κρατήσω. Μετά άρχισε να βρίζει και να χτυπάει όποιον έβρισκε μπροστά του. Δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλούσε ο Γεωργιανός. Είχε κάνει πάλι το ίδιο πράγμα και πριν ένα με δύο μήνες.

Μετά από αυτό τους πήγαμε στο περίπτερο και τους λέμε "ρε παιδιά, τέλος"».

Φεύγουμε και γυρίζουμε να πάμε στο μαγαζί. Τότε γύρισε ο ένας Γεωργιανός και έριξε στον Γιώργο μια μπουνιά για θάνατο. Ήξερε πού να χτυπήσει, είναι επαγγελματίας μποξέρ. Χτύπησε και τον αδελφό του. Πέσανε και οι δύο ξεροί, ο αδελφός του είναι στο νοσοκομείο σοβαρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tροχαίο-σοκ στην Κρήτη: Αυτό είναι το μελλόνυμφο ζευγάρι που σκοτώθηκε! (Photos)

Ο Γιώργος δεν προκάλεσε, προσπάθησε να το λύσει με ωραίο και ήρεμο τρόπο. Δεν ήταν μόνο φίλος, δουλεύαμε και μαζί στο μαγαζί. Ήμουν δίπλα του σε όλα», σημειώνει κλείνοντας την περιγραφή του ο αυτόπτης μάρτυρας.


 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share