Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μοιραίο αλκοτέστ για άνδρα στην Λευκάδα: Το έκανε και μετά... πέθανε!

2 Ιανουαρίου 2018 10:00
Μοιραίο αλκοτέστ για άνδρα στην Λευκάδα: Το έκανε και μετά... πέθανε!

Μοιραίο στάθηκε το τελευταίο μεθύσι για έναν 66χρονο Έλληνα οδηγό που σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας κοντά στο Λιμεναρχείο Λευκάδας για να του κάνουν αλκοτέστ καθώς, λίγη ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε το Κιλκίς - Tι φοβούνται οι ειδικοί;


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η πρώτη ένδειξη στο αλκοολόμετρο έδειξε 0,81 mg οινοπνεύματος ανά λίτρο αίματος, ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό. Ώσπου να περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα για να υποβληθεί σε δεύτερη μέτρηση, έπιασε καταρρακτώδης βροχή και οι αστυνομικοί του πρότειναν να πάνε στο τμήμα που βρίσκεται κοντά στο σημείο.

Όμως, μόλις έφτασαν, ο άτυχος 66χρονος έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λευκάδας. Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να τον συνεφέρουν, όμως παρά τις προσπάθειές τους κατέληξε, πιθανότατα λόγω καρδιολογικού προβλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού! "Το νιώθω να κουνιέται στην κοιλίτσα μου! Ήρθε η ώρα να το πω! Περιμένω...

Η νεκροτομή θα καταδείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share