Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συνελήφθησαν οι ληστές της Σαντορίνης - Άρπαξαν 178.000 ευρώ από επιχειρηματία

19 Δεκεμβρίου 2017 10:14
Συνελήφθησαν οι ληστές της Σαντορίνης - Άρπαξαν 178.000 ευρώ από επιχειρηματία

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, ληστεία-«μαμούθ» που είχε πραγματοποιηθεί την 12η Νοεμβρίου, σε σπίτι επιχειρηματία στη Σαντορίνη.

Μέχρι ώρας έχουν συλληφθεί τρεις εκ των δραστών, ενώ οι άνδρες της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν και τους υπόλοιπους συνεργούς.

Η ληστεία είχε γίνει σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία του νησιού, στην περιοχή Φηροστεφάνι, και είχαν κλαπεί από το χρηματοκιβώτιο μετρητά και τιμαλφή αξίας 178.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η πρώτη επώνυμη που είπε το σίγουρο «ναι»! Υπέγραψε και φεύγει για Άγιο Δομίνικο…

Άγνωστο παραμένει μέχρι ώρας το αν έχει εντοπιστεί ο «θησαυρός» που έκλεψαν, ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Οι διαρρήκτες φαίνεται ότι ήξεραν τι έκρυβε στο σπίτι του ο επιχειρηματίας και «χτύπησαν» ημέρα που εκείνος έλειπε.

Παραβίασαν το παράθυρο του μπάνιου -όπως είχε διαπιστωθεί και στην αρχή- και άρπαξαν μετρητά ύψους 3.000 ευρώ από το κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Δείτε βήμα - βήμα τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ!

Πιθανόν γνώριζαν ότι υπήρχε και χρηματοκιβώτιο, το οποίο εντόπισαν και ξήλωσαν παίρνοντάς το μαζί τους.

Όπως κατέθεσε το θύμα, στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν μετρητά ύψους 170.000 ευρώ και 1.000 δολαρίων, χρυσές λίρες αξίας 3.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share