Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: Μεθυσμένη οδηγός χτύπησε αστυνομικό!

17 Δεκεμβρίου 2017 18:11
Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: Μεθυσμένη οδηγός χτύπησε αστυνομικό!

Πιο πολύ αλκοόλ παρά… αίμα έτρεχε στις φλέβες μιας 47χρονης Ελληνίδας, η οποία έκανε την… ζόρικη στους αστυνομικούς της Τροχαίας που επιχείρησαν να της βεβαιώσουν κλήση σε οδηγό για παράνομη στάθμευση στο κέντρο του Βόλου!

Η 47χρονη γυναίκα, που βρισκόταν εμφανώς υπό την επήρεια μέθης, αντέδρασε έντονα όταν είδε τους αστυνομικούς να γράφουν το αυτοκίνητό της και πήρε… φωτιά! Τους επιτέθηκε και άρχισε να τους χτυπάει, προκαλώντας απλές σωματικές βλάβες σε έναν από αυτούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε βόμβα: Τα πάνω - κάτω με το Δώρο Χριστουγέννων λίγο πριν καταβληθεί! Της κακομοίρας

Αμέσως, όμως, βρέθηκε με χειροπέδες. Οι τροχονόμοι έκαναν αλκοτέστ στην 47χρονη και διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι στο αίμα της υπήρχε συγκέντρωση 0,94 mg αλκοόλ ανά λίτρο!

Μάλιστα, στη δεύτερη μέτρηση που υποβλήθηκε μετά την παρέλευση 15΄ λεπτών, η ένδειξη ανέβηκε στα 0,99 mg ανά λίτρο, που θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία: Τι συνέβη λίγο πριν πεθάνει ξαφνικά ο Έλληνας δημοσιογράφος, Βασίλης Μπεσκένης!

Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που της άσκησε δίωξη για απείθεια, αντίσταση και πρόκληση σωματικής βλάβης, γλίτωσε ωστόσο τις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., αφού δεν οδηγούσε το όχημα όταν συνελήφθη!

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share