Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τροχαίο - σοκ: Χαροπαλεύει ντιλιβεράς! Έκκληση για αίμα

7 Δεκεμβρίου 2017 13:15
Τροχαίο - σοκ: Χαροπαλεύει ντιλιβεράς! Έκκληση για αίμα

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, η κατάσταση του νεαρού ντελιβερά είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Το πρωί χειρουργήθηκε στο κεφάλι- καθώς φέρει από το τροχαίο βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις- και κατάγματα στο πόδι, ωστόσο οι γιατροί που μας μίλησαν στο MessiniaLIVE είναι πολύ επιφυλακτικοί, καθώς τα τραύματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά, ο 26χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική και δίνει μάχη για τη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρτης "βαφτίζει" ...Τουρκική την Κρήτη ανήμερα της επίσκεψης Ερντογάν στην Ελλάδα!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πολυτραυματία 26χρονο οδηγό μηχανής-delivery

Δυστυχώς, είναι το δεύτερο σοβαρό τροχαίο μέσα σε 24 ώρες που συμβαίνει στην πόλη της Καλαμάτας με άλλον ένα νέο άνθρωπο σοβαρά τραυματισμένο μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 10.

Ο 26χρονος ντελιβεράς είναι πολυτραυματίας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εσπευσμένα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου αυτή την ώρα (13.00) χειρουργείται.

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του 26χρονου Χρήστου Μάλαμα που τραυματίστηκε βαριά χθες το πρωί όταν το μηχανάκι -delivery που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο στη Βασιλέως Γεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Αυτοκτόνησε η γνωστή και κούκλα ηθοποιός...

Ο 26χρονος Χρήστος βρίσκεται από χθες στην Εντατική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς είναι πολυτραυματίας.

Υποβλήθηκε σε δύο σοβαρές επεμβάσεις στο κεφάλι και στο πόδι με τους γιατρούς να δίνουν τη δική τους μάχη για να σωθεί ο νεαρός. Οι γιατροί και οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση για αίμα, σε όσους πολίτες επιθυμούν να βοηθήσουν τον άτυχο νέο στη δύσκολη μάχη που δίνει.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share